E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

ΑΓΡΙΕΥΕΙ η κόντρα του Χάρη Βαρθακούρη με τον Πλούταρχο

Σάββατο 9 Μαρτίου 2013



Τέλος δεν έχει η κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Χάρη Βαρθακούρη και το Γιάννη Πλούταρχο.
Όπως σας έχουμε ξαναγράψει , ο Χάρης Βαρθακούρης, στόλισε μέσω του Facebook του τον Πλούταρχο, που τον έτρεχε μετά από επέμβαση στο studio για να του γράψει τραγούδια, και στο τέλος αφού τον έστησε, δεν τα έβαλε στο νέο του δίσκο, και τα έκαψε, τραγουδώντας τα στην πίστα.
Ο Γιάννης Πλούταρχος στη συνέχεια, βγήκε και απάντησε, δηλώνοντας στεναχωρημένος από την επίθεση του Χάρη.
Τώρα, μιλώντας αποκλειστικά στο Star, ο Βαρθακούρης αγριεύει για τα καλά την μεταξύ τους κόντρα, λέγοντας πως «αν ένας ληστής τράπεζας επιστρέψει τα κλοπιμαία, το έγκλημα παραγράφεται; Όχι. Από εδώ και πέρα αναλαμβάνουν την υπόθεση μας άλλοι».
Και πρόσθεσε, πως «έχω τόσες πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις. Έχω ταξίδια, να φύγω, έχω οικογένεια, παιδιά. Αυτό είναι το τελευταίο που με απασχολεί. Το έχω δώσει να το αναλάβουνε κάποιοι άλλοι και να το προχωρήσουνε σαν θέμα. Δεν θα ασχοληθώ άλλο. Είναι σαφές από τον τρόπο που διατύπωσα τη σκέψη μου ότι ενοχλήθηκα».
Εν τω μεταξύ, ο Γιάννης Πλούταρχος, στη συνέντευξη που έδωσε τις προηγούμενες ημέρες στο Star, υποστήριξε πως «ο Χάρης πικράθηκε και μπορεί να έχει και δίκιο. Να μην στεναχωριέται, και θα μπει το τραγούδι. Ένα είναι το επίσημο τραγούδι που λέγεται είναι και το «Εις Ανώτερα» και σίγουρα θα μπει στο δίσκο. Το δεύτερο λέγεται «Βαθιά Θάλασσα» μου, και θα δείξει με τον καιρό. Μπορεί να μπει κι αυτό!»
Για να καταλήξει, ότι «αυτά είναι αστεία. Δεν πρέπει να λέγονται. Οι άνθρωποι για να μιλήσει πολύ ο ένας στον άλλον άσχημα, θα πρέπει να του έχει σκοτώσει την οικογένεια. Όλα τ΄άλλα είναι ασήμαντα. Περνάνε. Τραγούδια κάνουμε! Δεν θα σώσουμε τον κόσμο!»

www.star.gr 

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger