E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Αχμαντινετζάντ: Ο Τσάβες θα αναστηθεί μαζί με τον Χριστό

Σάββατο 9 Μαρτίου 2013



Υψηλόβαθμοι Ιρανοί ιερωμένοι επέκριναν σήμερα τον πρόεδρο του Ιράν Μαχμούντ Αχμαντινετζάντ για τη δήλωσή του ότι ο εκλιπών πρόεδρος της Βενεζουέλας Ούγκο Τσάβες θα αναστηθεί μαζί με τον Ιησού Χριστό και τον κρυμμένο ιμάμη, που οι σιίτες μουσουλμάνοι πιστεύουν ότι θα επανεμφανιστεί για να φέρει την παγκόσμια ειρήνη.

Την Τετάρτη, μετά το θάνατο του Τσάβες, το Ιράκ κήρυξε μία ημέρα εθνικού πένθους. Ο Αχμαντινετζάντ ήταν ένας από τους πολλούς ηγέτες χωρών που ταξίδεψαν σήμερα στη Βενεζουέλα για να παραστούν στην κηδεία.

Σε συλλυπητήρια επιστολή του που δημοσιεύτηκε στην προσωπική ιστοσελίδα του ο Ιρανός πρόεδρος δηλώνει βέβαιος ότι ο Τσάβες "θα επιστρέψει" μαζί με τον Ιησού Χριστό και τον Ιμάμη Μάχντι για τον οποίο οι σιίτες θεωρούν ότι κρύφτηκε από τα εγκόσμια τον 10ο αιώνα αλλά μια μέρα θα επανεμφανιστεί και θα φέρει την δικαιοσύνη στον κόσμο.

Το σχόλιο του Αχμαντινετζάντ ωστόσο προκάλεσαν την οργή ορισμένων ιερωμένων. "Οι όροι που χρησιμοποίησε ο κ. Αχμαντινετζάντ για να περιγράψει τον πρόεδρο της Βενεζουέλας δεν είναι ορθοί για εμάς" φέρεται να δήλωσε, σύμφωνα με το ημιεπίσημο πρακτορείο Mehr, ο Γορμπαναλί Ντορί Νατζαφαμπαντί, υψηλόβαθμο μέλος της Συνέλευσης των Ειδικών.

"Φυσικά μπορεί κάποιος να στείλει μια διπλωματική επιστολή χωρίς να εμπλακεί σε θρησκευτικά ζητήματα", είπε από την πλευρά του ο σκληροπυρηνικός ιεροκήρυκας Άχμαντ Χαταμί ενώ ο βουλευτής Μοχαμάντ Τακί Ραχμπάρ είπε ότι τα σχόλια του προέδρου ήταν "ασφαλώς λανθασμένα και υπερβολικά".

http://www.newsit.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger