E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Η ιέρεια του σεξ κάνει τους άντρες... κακά αγόρια

Σάββατο 9 Μαρτίου 2013


Πληρώνεται με 5.000 ευρώ για να μεταδίδει τη «σοφία» της

Την λένε Kezia Noble και θεωρείται η πιο διάσημη γκουρού του σεξ στη Βρετανία. Όπως η ίδια υποστηρίζει ουσιαστικά κάνει «χάρη» στις γυναίκες αφού διδάσκει στους άντρες πως να ρίξουν μία γυναίκα στο κρεβάτι. 

Αυτή της η «σοφία» πληρώνεται αδρά καθώς η πανέμορφη Βρετανίδα αμείβεται με 5.000 ευρώ την εβδομάδα. Η ίδια νιώθει ότι επιτελεί κοινωνικό έργο καθώς κάνει ευτυχισμένους τόσο τους άντρες όσο και τις γυναίκες.

Το 80% των πελατών της είναι ηλικίας 27-35 και οι περισσότεροι αδυνατούν να βρουν σύντροφο. Ήδη περισσότεροι από 7.000 άντρες συρρέουν στα μαθήματά της. Η 29χρονη Kezia μάλιστα θυμάται περιπτώσεις με άντρες που είχαν να κάνουν σεξ πάνω από 10 χρόνια ή με παντρεμένους που ήθελαν να βρουν φιλενάδα. 

«Βοηθάω τους άντρες να οπλιστούν με κουράγιο για να πλησιάσουν μία γυναίκα. Δεν τους μαθαίνω να υπνωτίζουν μία γυναίκα για να πέσει στο κρεβάτι. Σίγουρα η τεχνική μου έχει ως τελικό σκοπό το σεξ αλλά όχι ευθύς αμέσως. Εστιάζει και στις σχέσεις». 

Η 29χρονη λέει ότι έχει εμπνευστεί από τα βιβλία της Jackie Collins αλλά και από τις «50 Αποχρώσεις του Γκρι» και προσπαθεί να μετατρέψει ντροπαλούς άντρες σε κακά αγόρια.

Όσο για την ίδια οι γονείς της είναι πολύ περήφανοι για τη δουλειά της, ωστόσο η ίδια λόγω των πολλών υποχρεώσεων δεν μπορεί να βρει σύντροφο.

«Κουράστηκα με τις περιστασιακές σχέσεις. Θέλω να βρω κάποιον να κατασταλάξω και να κάνω παιδιά».

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger