E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Μαζική δηλητηρίαση στο καλύτερο εστιατόριο του κόσμου

Σάββατο 9 Μαρτίου 2013



Έναν ολόκληρο χρόνο βρίσκονταν στη λίστα αναμονής 78 άνθρωποι που θέλησαν να δειπνήσουν στο καλύτερο εστιατόριο του κόσμου, το δανέζικο «Noma».
  
 Φαίνεται, όμως, ότι οι 67 πλήρωσαν και... με το παραπάνω την επιλογή τους, καθώς σταδιακά από τις 12 έως τις 16 Φεβρουαρίου παρουσίασαν συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης.

Τα συμπτώματα των πελατών που δηλητηριάστηκαν ήταν διάρροια και εμετός. Το γεγονός αποδίδεται στην ασθένεια εργαζομένου στην κουζίνα του εστιατορίου, με αποτέλεσμα να μολυνθούν τα περίφημα όσο και πανάκριβα εδέσματά του.

Η διοίκηση του βραβευμένου με δύο αστέρια Μισελέν εστιατορίου ζήτησε δημόσια συγγνώμη για το περιστατικό. «Είμαστε πολύ στεναχωρημένοι και ζητούμε συγνώμη για ό,τι έγινε και είμαστε σε συνεχή επικοινωνία τόσο με τις Αρχές όσο και με τους πελάτες μας που αντιμετώπισαν πρόβλημα, ώστε να τους αποζημιώσουμε» δήλωσε ο διευθυντής του εστιατορίου Πίτερ Κράινερ, ο οποίος διέψευσε την είδηση πως θα κλείσει το εστιατόριο.

Το εστιατόριο χρεώνει 5.000 δανέζικες κορόνες (περίπου 880 δολάρια) για μενού δύο ατόμων με ποτά. Οι κρατήσεις γίνονται μήνες πριν, ενώ στην τιμή περιλαμβάνεται ξενάγηση στην κουζίνα των 50 σεφ του εστιατορίου.

zougla.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger