E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Αλεξανδράκη σε αστυνομικούς: «Μ@λ@κες, θα πάρω τηλέφωνο τον βουλευτή»

Σάββατο 9 Μαρτίου 2013



Η Δήμητρα Αλεξανδράκη είχε οδηγηθεί πρόσφατα στο αστυνομικό τμήμα ύστερα από παραβάσεις του ΚΟΚ (επικίνδυνοι ελιγμοί, παραβιάσεις ερυθρού σηματοδότη), ενώ βρέθηκε θετική και σε αλκοτέστ. Το γνωστό μοντέλο κατόπιν οδηγήθηκε στον εισαγγελέα δεμένη με χειροπέδες και όπως έδειξε δεν ήταν και ιδιαίτερα φρόνιμη.
Όπως δημοσιεύουν τα «Παραπολιτικά» και σε ρεπορτάζ της Νάντιας Αλεξίου, το μοντέλο Δήμητρα Αλεξανδράκη στις 8 Φεβρουαρίου επαναλάμβανε στους αστυνομικούς που σταμάτησαν το μικρού κυβισμού αυτοκίνητό της τα εξής: «Είμαι μοντέλο, κάνω φωτογραφήσεις! Θα δείτε τι θα πάθετε… Γιατί δουλεύω με το σώμα μου!». Την ίδια θέση, μάλιστα, υποστήριξε και στην ακροαματική διαδικασία, ενώπιον της εισαγγελέως της έδρας, υπερασπιζόμενη τον εαυτό της.
Το χρονικό:
Όταν μετά από μικρή καταδίωξη οι αστυνομικοί ακινητοποιούν το «ύποπτο» όχημα, ένας από αυτούς πλησιάζει από την πλευρά του οδηγού το Smart που οδηγούσε το γνωστό μοντέλο και της ζητά ευγενικά το δίπλωμά της, την άδεια κυκλοφορίας και το ασφαλιστήριο. «Και πού θες να ξέρω εγώ που είναι η άδεια; Έχω 5 αυτοκίνητα!», απαντάει η οδηγός και πετάει το δίπλωμά της στους αστυνομικούς. «Τελειώνετε γιατί δεν έχω καμία όρεξη να ασχολούμαι βραδιάτικα με μπάτσους!», τους λέει, ενώ μόλις βλέπει ότι τα πρόστιμα που της βεβαιώνονται είναι ύψους 2.200 ευρώ (1.800 ευρώ αν πληρώνονταν εντός 10 ημερών), γίνεται έξαλλη λέγοντας «τι κάνετε εκεί, ρε μ…ες; Γ…ώ το σπίτι σας… Να πεθάνετε από καρκίνο!». Η συνοδηγός του οχήματος είναι επίσης μοντέλο, η Άννα Διαμαντοπούλου, η οποία προσπαθεί να την ηρεμήσει.
Η φίλη της Αλεξανδράκη, Άννα Διαμαντοπούλου
Το επεισόδιο συνεχίζεται με το νεαρό μοντέλο να εξακολουθεί να επιτίθεται φραστικά στους αστυνομικούς, οι οποίοι έχουν ήδη ενημερώσει για συνδρομή οχήματος από το Τμήμα Τροχαίας Ελληνικού με σκοπό τη διενέργεια αλκοτέστ στην οδηγό. Οι δύο μετρήσεις δείχνουν 0,80 mg/lt και 0,75 mg/lt, για το οποίο της βεβαιώνεται συμπληρωματική παράβαση για πλημμέλημα.
Η Δήμητρα Αλεξανδράκη, που αρχικά αρνείται να παραλάβει τις κλήσεις, στη συνέχεια υπογράφει τις παραβάσεις που της έχουν βεβαιωθεί, ενώ αρνείται να παραλάβει την κλήση του αλκοτέστ. Επιδεικτικά, μάλιστα, μόλις παραλαμβάνει τις κλήσεις, σπάει το στυλό που έχει στα χέρια της και το πετά στο δρόμο.
Οι αστυνομικοί ενημερώνουν το μοντέλο ότι συλλαμβάνεται, και αυτή, επιβιβαζόμενη στη θέση του οδηγού, επιχειρεί να απομακρυνθεί με το αυτοκίνητό της δηλώνοντάς τους: «Εγώ δεν πάω πουθενά. Θα πάρω τώρα τηλέφωνο βουλευτή. Οι προηγούμενοι που με σταμάτησαν παρακάλαγαν γονατιστοί να μην το συνεχίσω. Θες να έχεις τα ίδια;».
Από εκεί και έπειτα το μοντέλο οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο και παραπέμφθηκε σε δίκη.

http://www.koolnews.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger