E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Νηπιαγωγός στη Νορβηγία «εκπαίδευε» τα παιδιά για... Δράκουλες Πηγή: Νηπιαγωγός στη Νορβηγία «εκπαίδευε» τα παιδιά για... Δράκουλες

Σάββατο 9 Μαρτίου 2013


Την... έξοδο του νηπιαγωγείου όπου εργαζόταν «είδε» μια Νορβηγίδα νηπιαγωγός έπειτα από μια απίστευτη κίνηση που έκανε μέσα στην τάξη.
Η νηπιαγωγός που εργαζόταν στη δυτική ακτή της χώρας, πήρε μαζί της στην τάξη ένα φιαλίδιο που περιείχε το αίμα της και επέτρεψε στα παιδιά να το αγγίξουν και να το δοκιμάσουν, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η επικεφαλής των εκπαιδευτικών του σχολείου.
Συγκεκριμένα, είχε μαζί της ένα δείγμα από το αίμα της, το οποίο είχε ληφθεί νωρίτερα εκείνη την ημέρα, και το άδειασε σε ένα πιάτο για να μπορέσουν να το δουν τα παιδιά της τάξης της ηλικίας από 3 ως 6 ετών.
«Τα παιδιά ρώτησαν αν μπορούσαν να το αγγίξουν και αυτή τους το επέτρεψε», δήλωσε στο η Ίνγκερ Λίζε Σέμε Άντερσεν και πρόσθεσε: «Τότε αυτά την ρώτησαν "πώς το βγάζουμε;" και αυτή έβαλε το δάκτυλό της στο στόμα της και τα παιδιά ακολούθησαν το παράδειγμά της», πρόσθεσε.
Μετά το συμβάν, η νηπιαγωγός που εργαζόταν προσωρινά στο σχολείο, υπεβλήθη σε εξετάσεις για AIDS και ηπατίτιδα B, τα αποτελέσματα των οποίων δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά.


http://www.iefimerida.gr


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger