E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Εγινε Manga στην πραγματικη της ζωη!

Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012



Πώς η Ουκρανή Anastasiya Shpagina κατάφερε να τραβήξει τα βλέμματα με την εμφάνιση της. Τα ιαπωνικά κόμικς που της άλλαξαν τη ζωή (Pics + Vid)

Η μόδα της αμφίεσης και εμφάνισης αλά Manga, είναι διαδεδομένη εδώ και αρκετά χρόνια στην Ιαπωνία. Η νέα τάση έχει κάνει την εμφάνιση της τα τελευταία χρόνια και σε πολλά ευρωπαϊκά κράτη.


Τους τελευταίους μήνες, η Anastasiya Shpagina έχει καταφέρει να γίνει διάσημη στην Ουκρανία, καθώς εισάγει με την εμφάνιση και τις μεταμφιέσεις της, την Ιαπωνική μόδα και στην χώρα της πρώην Σοβιετικής Ένωσης.


Η μόδα των anime

Οι anime characters είναι γνωστοί στα Ιαπωνικά κινούμενα σχέδια. Η διαφορά των anime κινουμένων σχεδίων με τα αντίστοιχα της δύσης, είναι πως τα εν λόγω κινούμενα σχέδια δεν προορίζονται μόνο για παιδιά.


Ανάμεσα στις διάφορες κατηγορίες anime, υπάρχουν τα shounen που στοχεύουν σε αντρικό κοινό, τα shoujo που απευθύνονται στο γυναικείο κοινό και τα seinen που είναι αποκλειστικά και μόνο για ενηλίκους.

Η ενσάρκωση των ιαπωνικών κόμικς (manga) στην πραγματική ζωή, ονομάζεται cosplay, ή αλλιώς πάρτι και events στα οποία όλοι οι παρευρισκόμενοι φέρουν την ανάλογη αμφίεση.

Εν προκειμένω όμως, η νεαρή Anastasiya Shpagina επιλέγει τη συγκεκριμένη εμφάνιση σε όλες τις πτυχές και εκφάνσεις της καθημερινής της ζωής και όχι αποκλειστικά και μόνο για να λαμβάνει μέρος σε αντίστοιχα events.

Από Anastasiya... Fukkacumi

Η 19χρονη Anastasiya (Nastya) Shpagina, είχε πρόσφατα αποκτήσει το προσωνύμιο, "αληθινή Barbie" από τα Μέσα της χώρας της, αλλά η ίδια δήλωσε πως θέλει να γίνει "ένα πραγματικό anime". Αποκάλυψε μάλιστα πως δεν της αρκούσε μόνο το αντίστοιχο ντύσιμο και το make-up για τη μεταμόρφωση της, αλλά έπρεπε να χάσει πολλά κιλά για να ενσαρκώσει τους αγαπημένους της ήρωες. Σήμερα, η ύψους 1.58 Anastasiya, ζυγίζει μόλις 39 κιλά.

Σύμφωνα με το odditycentral.com, αποφάσισε να αλλάξει και το όνομα της και να "βαφτιστεί" Fukkacumi, το οποίο σίγουρα είναι περισσότερο Ιαπωνικό από το Nastya. Πόσο χρόνο χρειάζεται καθημερινά για να προετοιμάσει την εμφάνιση της; Μόλις... δύο ώρες, μόνο για να ολοκληρώσει το make-up του προσώπου της.

Η μεταμόρφωση αυτή, της άνοιξε της πόρτες για πολλά τηλεοπτικά show, συνεντεύξεις και φωτογραφίσεις στους δρόμους της Οδησσού όπου και ζει. Επόμενος στόχος της; Να μάθει Ιαπωνικά για να μπορεί να ταξιδέψει στη χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου, όπου έχει αποκτήσει ήδη δημοτικότητα μέσα από την προβολή της σε διεθνή site.

ΠΗΓΗ: news247.gr



Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger