E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Κρυψτε τις ατελειες του προσωπου σας με το καταλληλο χτενισμα

Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Λέμε όχι στο νυστέρι και ναι στο κατάλληλο μαλλί!


Κανείς δεν είναι τέλειος και αυτό το γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά. 'Αλλωστε, ακόμα και οι μικρές ατέλειες της εμφάνισής μας είναι που μας κάνουν ξεχωριστούς και ιδιαίτερους. Υπάρχουν βέβαια και κάποια απλά τρικτα οποία μπορούν να σας βοηθήσουν να καμουφλάρετε μία μεγάλη μύτη ή ένα ζευγάρι πεταχτά αυτιά. Το κύριο μέσο είναι τα μαλλιά και ο τρόπος που θα τα χτενίσετε. Ακολουθείστε τις παρακάτω συμβουλές και δε θα χάσετε...
Διπλοσάγονο: Δεν είστε η μόνη που υποφέρετε από αυτό καθώς πολλές γυναίκες ταλαιπωρούνται από τη συγκεκριμένη... ατέλεια. Ξεχάστε τα ολοίσια μαλλιά τα οποία είναι ειδικά στο να αναδεικνύουν κάθε λεπτομέρεια και ατέλεια του προσώπου, και προτιμήστε μαλλιά με κίνηση και αέρα. Επίσης, σωτήριες μπορούν να αποδειχθούν οι αφέλειες και οι μύτες οι οποίες δίνουν την ψευδαίσθηση γωνιών.
Μεγάλη μύτη: Πιστεύετε σοβαρά ότι έχετε συγγένεια με τον Πινόκιο και κάθε φορά που φτιάχνετε τα μαλλιά σας, κάτι δεν πάει καλά στο όλο σύνολο; Αν λοιπόν έχετε κάπως μεγάλη μυτούλα, προτιμήστε τα μαλλιά με όγκο. Τα ντεγκραντέ κουρέματα και οι μύτες δίνουν αέρα στα μαλλιά και αποπροσανατολίζουν αυτόν που σας κοιτάει από το επίμαχο σημείο.
Μεγάλα και πεταχτά αυτιά: Αν τα αυτάκια σας μπορούν κάλλιστα να λειτουργήσουν και ως δορυφόρος, δεν έχετε παρά να αποφύγετε εντελώς τα κοντά κουρέματα και τις αλογοουρές. Προτιμήστε τα μακριά μαλλιά με όγκο και γενικότερα ό,τι καλύπτει το... πρόβλημα!
Μεγάλο κούτελο: Αν το κουτελάκι σας θυμίζει αεροδρόμιο καθ' ότι λίγο πιο υπερμεγέθες από το συνηθισμένο, δεν υπάρχει κανένας λόγος να στενοχωριέστε. Μπορείτε να καταφύγετε στην εύκολη και πολύ μοδάτη λύση της αφέλειας. Είτε στο κέντρο, είτε στο πλάι, είστε πυκνές, είτε αραιές, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα κρύψουν την ατέλειά σας και θα σας κάνουν να δείχνετε πιο trendy από ποτέ.


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger