E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τα Ζωδια Σημερα 26 Σεπτεμβριου 2012

Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Κριός

21/3-20/4
Σήμερα, αγαπητέ Κριέ, με τις θετικές όψεις που πραγματοποιεί η Σελήνη και ο Ερμής με τον Δία, θα πάρεις σημαντικές αποφάσεις για ζητήματα, τα οποία έχεις παραμελήσει τελευταία, και θα οδηγηθείς στις κατάλληλες λύσεις. Ειδικά κάποια οικογενειακά θέματα θα μπουν σε σειρά και θα σε ικανοποιήσει η εξέλιξή τους. Φρόντισε να μιλήσεις με φίλους για τα προβλήματα που έχεις, αλλά και να ακούσεις τα δικά τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Κριός, η σχέση σου σε απασχολεί ιδιαίτερα και αυτό σε έχει απομακρύνει από τον σύντροφό σου. Μίλα μαζί του και μην αποφεύγεις να του πεις όσα σκέφτεσαι. Αν είσαι μόνος, η εύνοια του πλανητικού σκηνικού σε ωθεί σε μια νέα γνωριμία. Μην κλείνεσαι σπίτι αυτό το βράδυ.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, φίλε Κριέ, όλα πηγαίνουν πολύ καλά, χάρη στις προσπάθειες που έχεις κάνει τον τελευταίο καιρό. Είναι ώρα να ξεκουραστείς, για να μη φτάσεις στα όρια της εξάντλησης. Τα οικονομικά σου χρειάζονται προσοχή, γιατί έχεις βγει από το πρόγραμμά σου. Μην παρασύρεσαι σε έξοδα.








Ταύρος
21/4-20/5
Οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές, αγαπητέ Ταύρε, και σήμερα, με την Σελήνη και τον Ερμή να πραγματοποιούν θετική όψη με τον Δία, θα σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση και θα σε οδηγήσουν στη λύση προβλημάτων, που θα προκύψουν εκεί που δεν τα περιμένεις. Ό,τι κι αν γίνει, μη χάσεις την ψυχραιμία σου, γιατί μαζί θα χάσεις και το δίκιο σου. Προπάντων, μην γίνεσαι ισχυρογνώμων.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Τα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Ταύρος, είναι σε μια καλή μέρα και με δική σου πρωτοβουλία, μπορείς να δημιουργήσεις ένα πολύ ευχάριστο κλίμα μέσα στη σχέση σου. Κι αν ακόμη σε βασανίζει η μοναξιά, μπορείς να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία, αρκεί να διώξεις από πάνω σου το άγχος και την πίεση.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, φίλε Ταύρε, θα αντιμετωπίσεις κάποια εμπόδια από άτομα που δεν το περίμενες και μόνο με ωριμότητα και ηρεμία θα ανταποκριθείς σε όσες δυσκολίες θα προκύψουν στις μεταξύ σας επικοινωνίες. Τα οικονομικά σου θέλουν μεγάλη προσοχή και καλό είναι να αποφύγεις οποιοδήποτε ρίσκο σχετικό με χρήματα, αν δεν σκεφτείς πρώτα καλά όλα τα δεδομένα.






Δίδυμοι
21/5-21/6

Οι καθυστερήσεις αλλά και τα προβλήματα, θα αρχίσουν σήμερα να εξαλείφονται αισθητά από τη ζωή σου, αγαπητέ Δίδυμε, και καλό είναι να είσαι έτοιμος για όλα. Μην αιφνιδιαστείς όμως και παρασυρθείς από την υπερβολική αισιοδοξία που θα νιώσεις, λόγω των θετικών όψεων, που θα πραγματοποιήσει σήμερα η Σελήνη και ο Ερμής με τον Δία από το ζώδιό σου, και αφήσεις τα σχέδιά σου. Καλό είναι να μείνεις σταθερός στις απόψεις αλλά και στις τακτικές σου, για να δώσεις οριστικές λύσεις σε όσα προκύπτουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, φίλε Δίδυμε, σήμερα θα έχεις τη δυνατότητα να περάσεις καλά, αλλά και να λύσεις κάποια θέματα, που σε προβληματίζουν στη σχέση σου. Μην ξεχνάς ότι την εύνοια που σου χαρίζουν οι πλανήτες, πρέπει να την εκμεταλλευτείς στο έπακρο, ακόμη και εσύ που παραμένεις αδέσμευτος. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να βγεις στο σεργιάνι και να αναζητήσεις τον έρωτα που έχεις κατά νου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, αν είσαι Δίδυμος, θα πρέπει να συγκρατήσεις τα νεύρα σου και να μην παρασυρθείς από παρεξηγήσεις, που μπορεί να προκύψουν με συνεργάτες σου. Όσα πράγματα θέλεις να τους περάσεις, προτίμησε να το κάνεις με διπλωματικό τρόπο και όχι με απόλυτη ειλικρίνεια. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να μπαίνουν σε μια σειρά, αλλά ακριβώς τώρα είναι που πρέπει να είσαι προσεκτικός, για να μη χάσεις αυτή την ισορροπία.







Καρκίνος
22/6-22/7

Η σημερινή μέρα είναι πολύ θετική για εσένα, αγαπητέ Καρκίνε. Γενικά διανύεις μια περίοδο, όπου οι θετικές εξελίξεις σε ευχαριστούν και σου δίνουν κουράγιο και αισιοδοξία. Μπορείς λοιπόν να απολαύσεις όλα όσα συμβαίνουν, που είναι υπέρ σου, και να βρεις τη δύναμη να λύσεις και τα τελευταία θέματα που σε απασχολούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Καρκίνος, απόφυγε τις συζητήσεις που αφορούν σε προβλήματα της καθημερινότητας και μίλα με τον σύντροφό για τα μελλοντικά σας σχέδια. Αν ακόμη προσπαθείς να διώξεις την μοναξιά από κοντά σου, οι συνθήκες ενισχύουν τον ερωτισμό σου. Βγες και μίλα με τα άτομα που σε ενδιαφέρουν.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, φίλε Καρκίνε, τα πράγματα πάνε πολύ καλά και τα σχέδιά σου βρίσκονται σε καλό δρόμο. Με την Σελήνη και τον Ερμή να πραγματοποιούν σήμερα θετικές όψεις με τον Δία, νέες συνεργασίες αλλά και συμφωνίες, θα έρθουν να σου λύσουν τα χέρια σε κάποια ζητήματα. Τα οικονομικά σου, απ’ την άλλη, θέλουν προσοχή, γιατί τα έξοδα αυξάνονται. Αξιολόγησε κάποιες προτάσεις, που μπορεί να αυξήσουν το εισόδημά σου.







Λέων
23/7-23/8

Σήμερα, φίλε Λέων, θα έχεις πολύ γκρίνια και θα παραπονιέσαι για όσα πηγαίνουν στραβά στη ζωή σου. Αυτό όμως δεν αρκεί για να τα διορθώσεις. Άφησε την γκρίνια λοιπόν και αντιμετώπισε με σοβαρότητα αυτά που πρέπει να διορθώσεις, για να είσαι ευχαριστημένος. Κάνε τις κατάλληλες κινήσεις, για αντιμετωπίσεις τις καταστάσεις αποτελεσματικά, και μην περιμένεις όλα να αλλάξουν γύρω σου, μέσα σε μία στιγμή… όλα θέλουν το χρόνο τους.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, μην γίνεσαι αγενής με τον άνθρωπό σου και μην βλέπεις τη σχέση σου ανταγωνιστικά. Αυτή η συμπεριφορά μπορεί σήμερα να προκαλέσει προβλήματα. Αν ανήκεις στους αδέσμευτους Λέοντες, να ξέρεις ότι κάποια άτομα θέλουν να σε γνωρίσουν καλύτερα. Δώσε τους μια ευκαιρία.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, αν είσαι Λέων, προσπάθησε να αναβάλεις τις αποφάσεις που αφορούν στο μέλλον, γιατί ακόμα δεν έχεις τελειώσει με εκκρεμότητες του παρόντος και ούτε έχεις κατασταλάξει, για το ποια είναι τα πραγματικά σου ζητούμενα. Τα οικονομικά σου, είναι σε μια καλή μέρα για να καλύψεις χρέη και υποχρεώσεις. Μην αναβάλεις αυτές τις διευθετήσεις.






Παρθένος
24/8-22/9

Σήμερα, φίλε Παρθένε, με την Σελήνη και τον Ερμή να πραγματοποιούν θετικές όψεις με τον Δία από τους Διδύμους, είσαι σε καλή διάθεση και ίσως να μην αξιολογείς με σύνεση ορισμένες καταστάσεις. Μην κάνεις κινήσεις πριν τις σκεφτείς καλά και μην πεις πράγματα που δεν πιστεύεις, γιατί θα απογοητεύσεις τους γύρω σου. Συγκεντρώσου σε όσα σε απασχολούν και βρες χρόνο για λίγη ξεκούραση και χαλάρωση. Έτσι, θα μπορέσεις να σκεφτείς καλύτερα τις λύσεις που έχεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Παρθένος, μπορείς να βρεις λίγο χρόνο για τη σχέση σου και να περάσεις καλά, μειώνοντας το κενό που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου. Αν ακόμη προσπαθείς να διώξεις την μοναξιά από κοντά σου, βγες έξω με αγαπημένους φίλους και πέρνα καλά. Η γνωριμία που επιθυμείς, δεν αργεί να έρθει κοντά σου!!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, αγαπητέ Παρθένε, κάποιες εξελίξεις θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις προβλήματα που υπήρχαν στον εργασιακό σου χώρο. Τα οικονομικά σου, απ’ την άλλη, είναι πολύ στριμωγμένα και χρειάζεται μεγάλος αυτοέλεγχος, για να μην ξεφύγεις και χρειαστεί να δανειστείς για ακόμη μία φορά.







Ζυγός
23/9-22/10

Σε έχει καταλάβει σήμερα μια έντονη ανησυχία αλλά και ανυπομονησία, αγαπητέ Ζυγέ, για τους στόχους στους οποίους θέλεις να φτάσεις. Αυτή η στάση μπορεί όμως να σε οδηγήσει σε λανθασμένες κινήσεις πανικού. Έχε εμπιστοσύνη στις ιδέες σου, βάλε τα δυνατά σου για να τις προωθήσεις με τον κατάλληλο τρόπο και μην χάνεις τον προγραμματισμό σου. Άλλωστε, το πλανητικό σκηνικό, με την Σελήνη και τον Ερμή να πραγματοποιούν θετικές όψεις με τον Δία, η ανταμοιβή που θα λάβεις είναι πολύ κοντά σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, φίλε Ζυγέ, είναι σημαντικό να είσαι ήρεμος, γιατί κάποιες παρεξηγήσεις μπορεί να δημιουργήσουν εντάσεις μέσα στη σχέση σου. Μην αφήσεις ασήμαντες λεπτομέρειες να χαλάσουν το κλίμα με τον σύντροφό σου. Εσύ που κυνηγάς την ευτυχία στο πρόσωπο ενός συναδέλφου σου, βρες τρόπο να του εκφράσεις αυτά που νιώθεις. Η τύχη θα σε ευνοήσει, με θετική ανταπόκριση από την μεριά του.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, αν είσαι Ζυγός, μην αφήσεις τον παρορμητισμό και την ανασφάλεια να γίνουν σήμερα οι οδηγοί σου σε αυτά που θέλεις να κάνεις. Η ειλικρίνεια και οι ξεκάθαρες κουβέντες είναι ό,τι καλύτερο μπορείς να κάνεις και όσο κι αν σου είναι δύσκολο να τις εφαρμόσεις, προτίμησε τες. Μεγάλη προσοχή θέλουν τα οικονομικά σου, που δεν πάνε πολύ καλά. Τα έξοδά σου είναι πολλά και πρέπει να τα μειώσεις στο ελάχιστο.






Σκορπιός
23/10-22/11

Μην κάνεις πίσω σήμερα μπροστά στα προβλήματα που θα προκύψουν, φίλε Σκορπιέ. Έχεις κάθε δυνατότητα να τα λύσεις προς όφελός σου, αλλά έχεις και τη συμπαράσταση φίλων, που βρίσκονται κοντά σου για να σε βοηθήσουν. Ό,τι κι αν γίνει να είσαι ήρεμος και σίγουρος για τον εαυτό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Σκορπιός, μην αφήνεις τη σχέση σου να γίνει έρμαιο των προβλημάτων, που προέρχονται από άλλους τομείς της ζωής σου. Ηρέμησε και πέρνα όμορφα με το ταίρι σου, χωρίς να σου χαλάει τη διάθεση το άγχος. Αν η μοναξιά μονοπωλεί την ζωή σου, σύντομα θα κάνεις μια καλή γνωριμία και θα την διώξεις μια καλή από κοντά σου. Μέχρι τότε όμως, μην χάνεις την αυτοπεποίθησή σου.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, οι εξελίξεις είναι γρήγορες και οι περισσότερες θετικές για το ζώδιο σου, αγαπητέ Σκορπιέ, με την Σελήνη και τον Ερμή να πραγματοποιούν θετικές όψεις με τον Δία. Θα μιλήσεις με άτομα που έχουν να σου προτείνουν ενδιαφέρουσες επαγγελματικές προοπτικές και πρέπει να είσαι ανοιχτός και διαθέσιμος απέναντι τους. Ακόμα και τα οικονομικά σου πηγαίνουν καλύτερα, καθώς νέες πηγές εσόδων θα έρθουν να σου λύσουν τα χέρια.







Τοξότης
23/11-21/12

Μία πολύ τυχερή ημέρα ξημερώνει για εσένα, αγαπητέ Τοξότη, με την Σελήνη και τον Ερμή να πραγματοποιούν θετικές όψεις με τον κυβερνήτη σου Δία και όλα σου τα όνειρα να πραγματοποιούνται. Λίγη προσοχή χρειάζεται, στην διατήρηση του μέτρου!

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Τοξότης, τα πράγματα κινούνται με ταχείς ρυθμούς και ο σύντροφός σου θα σε εκπλήξει με πρωτοβουλίες και προτάσεις, που αφορούν στο μέλλον σας. Αν είστε μόνοι, το πλανητικό σκηνικό λειτουργεί υπέρ σας. Κάντε κι εσείς την κίνησή σας…

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, φίλε Τοξότη, τα πράγματα θα πάνε καλά και κάποιες πολύ θετικές εξελίξεις θα σου δώσουν κουράγιο, για να συνεχίσεις τις προσπάθειες σου. Δώσε σημασία στους συνεργάτες, που σήμερα θα σε βοηθήσουν. Τα οικονομικά σου θέλουν προσοχή. Μην απαντήσεις βιαστικά σε συμφωνίες ή διαπραγματεύσεις, που πιθανόν να μην σε συμφέρουν μελλοντικά.







Αιγόκερως
22/12-19/1

Είναι κάποιες καταστάσεις που σε προβληματίζουν, αγαπητέ Αιγόκερε, και επειδή νιώθεις ότι δεν μπορείς να κάνεις κάτι γι’ αυτές, τις αφήνεις άλυτες και μονίμως τις αποφεύγεις. Με αυτήν την τακτική που ακολουθείς όμως, δεν θα μπορέσεις να ξεφύγεις. Βάλε κάτω τη λογική σου και δώσε λύσεις, ακόμα κι αν πρέπει να αλλάξεις κάποιες παγιωμένες απόψεις και τακτικές.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στην αισθηματική σου ζωή, τα πράγματα σήμερα θα πάνε καλύτερα για εσένα, φίλε Αιγόκερε, και θα βλέπεις με μεγαλύτερη αισιοδοξία, αλλά και πίστη, τη σχέση σου. Κι αν ακόμη έχεις παρέα την μοναξιά στη ζωή σου, μην απογοητεύεσαι και κυνήγησε τον έρωτα, με όσα μέσα διαθέτεις… αρκεί μόνο να μην εκτεθείς.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, αν είσαι Αιγόκερως, θα προκύψουν παρεξηγήσεις και προβλήματα, που χρειάζονται ψύχραιμη στάση από μέρους σου. Μην αφήσεις τα νεύρα σου να σε οδηγήσουν σε λύσεις, γιατί δεν θα είναι οι κατάλληλες. Τα οικονομικά σου είναι σε μια δύσκολη μέρα. Καλύτερα να αφήσεις για κάποια άλλη στιγμή αποφάσεις, που αφορούν χρήματα.







Υδροχόος
20/1-19/2

Η Σελήνη σήμερα από το ζώδιό σου, φίλε Υδροχόε, και ο Ερμής από τον Ζυγό πραγματοποιούν θετικές όψεις με τον Δία από τους Διδύμους και είναι κατάλληλη στιγμή για να πάρεις τις καταστάσεις στα χέρια σου. Μην περιμένεις να συμβούν όλα από μόνα τους. Προσοχή όμως, αυτό δε σημαίνει να κάνεις βιαστικές κινήσεις και να ρισκάρεις κάποιες αποφάσεις, που είναι αρκετά σημαντικές. Η λογική θα αποδειχθεί πολύτιμος οδηγός σου αυτήν την ημέρα για το μέλλον σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Υδροχόος, είναι καιρός να ξεπεράσεις κάποια προβλήματα και να μιλήσεις ανοιχτά με τον σύντροφό σου. Αν νομίζεις ότι δεν γίνεται τίποτα, ώρα να πας παρακάτω και να κοιτάξεις πώς εσύ να είσαι καλά με τον εαυτό σου. Αν κοιμάσαι ακόμη αγκαλιά με την μοναξιά, σύντομα θα βρεις τον έρωτα που αναζητάς. Μην χάνεις το θάρρος σου!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, αγαπητέ Υδροχόε, θα έχεις κάποιες συζητήσεις αλλά και ενδιαφέρουσες επαφές, που μπορεί να σου δώσουν λύσεις σε προβλήματα και εμπόδια που αντιμετωπίζεις με την προώθηση των σχεδίων σου. Μεγάλη προσοχή στα οικονομικά, γιατί η σημερινή μέρα σε παρασύρει σε σπατάλες, που δεν μπορείς να καλύψεις.







Ιχθείς
20/2,20/3

Η ενέργεια που αισθάνεσαι σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ, έχει δύο πλευρές. Απ’ τη μία σου δίνει την ώθηση να κάνεις κάποιες κινήσεις, για να λύσεις τα προβλήματα που σε απασχολούν, απ’ την άλλη κινδυνεύεις να παρασυρθείς από εκνευρισμούς και να δημιουργήσεις περισσότερα προβλήματα. Διατήρησε την ψυχραιμία σου και μίλα με τους δικούς σου ανθρώπους, για να σε συμβουλέψουν κατάλληλα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, μπορείς να περάσεις μια όμορφη μέρα και να έρθεις κοντά στον σύντροφό σου, κάνοντας κοινά σχέδια για τη σχέση σας. Αν είσαι ακόμη αδέσμευτος, να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά για κάθε φλερτ που σου προκύπτει. Μπορεί να αξίζει να δώσεις περισσότερη σημασία.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, φίλε Ιχθύ, όλα πηγαίνουν πολύ καλά και τα σχέδια που κάνεις για το επαγγελματικό σου μέλλον, έρχονται πιο κοντά και σε γεμίζουν αισιοδοξία. Προσοχή στις σπατάλες που κάνεις, γιατί θα σε βγάλουν από το οικονομικό σου πλάνο.

Πηγή: myastro.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger