E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Πολυτελες ξενοδοχειο θελει να του κατουρησεις τα περσικα χαλια [φωτος]

Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012


Δεν υπάρχει τίποτα κοινότοπο στο φημισμένο Νεουορκέζικο The Standard Hotel, αγαπημένο VIP όπως ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο και η Κάμερον Ντίαζ. Συμπεριλαμβανομένου της διαφημιστικής του καμπάνιας με τίτλο «Οδηγιές για το πως να είστε politically incorrect».
Μια γυναίκα να κατουράει το αφράτο χαλί του δωματίου της, ένας άντρας που έχει χώσει το κεφάλι του μέσα από το πουλόβερ μια άγνωστης και βυζαίνει ή μια γυναίκα που έρχεται και φτύνει μέσα στην κούπα με τον καφέ σου.
Αυτό είναι το γενικότερο concept της νέας διαφημιστικής καμπάνιας του The Standard Hotel που, χρησιμοποιώντας την δουλειά του Αυστριακού καλλιτέχνη Έρβιν Γούρμ, επιχειρεί να ανατρέψει τα στερεότυπα του πως πρέπει να διαφημίζεται ένα ξενοδοχείο.


Σύμφωνα με τον creative directory του, Ντάροου Μοίσερ «Θέλουμε να συνεισφέρουμε οργανικά στην ύλη των επιλεγμένων περιοδικών στα οποία διαφημιζόμαστε και όχι απλά να αγοράζουμε διαφημιστικό χώρο».


Στο τέλος της ημέρας, αυτή είναι μια διαφημιστική καμπάνια που ή θα λατρέψεις ή θα μισήσεις. Πάντως δεν πρόκειται να ξεχάσεις.





Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger