E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τι λεει η πρωην συζυγος του Καρουζου για το σκανδαλο

Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012


Η (πρώην) σύζυγος του Γ. Καρούζου, Ρεβέκκα Σκαφτούρα, είναι ένα από τα πρωταγωνιστικά πρόσωπα του σκανδάλου που ξέσπασε καθώς την κατονομάζει ο Γ. Ζωγραφάκης που έκανε την καταγγελία και της καταλογίζει ευθύνες. “Έτσι με συμβούλεψε η σύζυγός μου, η οποία με έπεισε να μην το πω σε κανέναν ούτε και σε σένα, για το λόγο ότι αν το μάθουν οι πιστωτές ότι πρόκειται να συμβεί αυτό και μαζευτούν στο δικαστήριο, ο δικαστής θα φοβηθεί να κάνει δεκτή την αίτηση ένταξης στο άρθρο 99" λέει ο Γ. Ζωγραφάκης ότι του είπε ο Γ. Καρούζος για την αίτηση υπαγωγής της εταιρείας στο άρθρο 99.
Η Ρεβέκκα και ο Γιάννης Καρούζος έχουν χωρίσει πριν από περίπου δύο χρόνια. Η ίδια, μόλις πληροφορήθηκε το θέμα το Σάββατο, δήλωσε -εντελώς αντίθετα-  πλήρη άγνοια. Με τον πρώην σύζυγό της φέρεται να διατηρεί μάλιστα πολύ κακές σχέσεις και η επικοινωνία τους να είναι ουσιαστικά ανύπαρκτη, αν και έχουν δύο ανήλικα παιδιά.
Η Ρεβέκκα, πολιτικός μηχανικός στο επάγγελμα, ήταν συνεταίρος με τον σύζυγό της στις εταιρείες real estate ενώ γνωρίζονταν από χρόνια με τον (κουμπάρο) τους Β. Μεϊμαράκη.
Η μεταβίβαση πάντως των μεριδίων της στον Γ. Ζωγραφάκη, αιφνιδίως και μέσα σε ελάχιστο χρόνο, αποτέλεσε -όπως υποστηρίζει η ίδια, σε αντίθεση με τον καταγγέλοντα- το λόγο που συγκρούστηκε με τον σύζυγό της και τελικά χώρισαν.

http://press-gr.blogspot.gr/

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger