E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Καθηγητης παρατησε την οικογενεια του και το’σκασε με 15χρονη!

Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012



Σάλος έχει ξεσπάσει με τον καθηγητή που ξελόγιασε τη μαθήτριά του και το έσκασαν μαζί στην Γαλλία για να ζήσουν τον έρωτά τους. Τι λένε οι έντρομοι γονείς του παιδιού.
«Με έκανες να εθιστώ σαν να ήσουν ηρωίνη» έγραφε στο twitter της 15χρονης μαθήτριάς του ο 30χρονος καθηγητής σε μία από τις χιλιοστές του προσπάθειες να την πείσει να ενδώσει στον έρωτά του. Έπειτα από πολιορκία τεσσάρων μηνών το κορίτσι υπέκυψε και εκείνος παράτησε χωρίς δεύτερη σκέψη την οικογένειά του –καθότι ήταν και παντρεμμένος- για να ζήσουν μαζί κι ευτυχισμένοι.
Ο καθηγητής μαθηματικών και η πιτσιρίκα το έσκασαν μια μέρα μαζί και με ένα πλοίο πέρασαν από τη Βρετανία όπου ζούσαν στην Γαλλία προκειμένου να χάσουν οι οικογένειές τους τα ίχνη τους.
Όλα ξεκίνησαν όταν ο 30χρονος Τζέρεμι Φόρεστ βρήκε τον λογαριασμό της 15χρονης μαθήτριάς του, Μέγκαν Στέιμερς στο twitter κι άρχισε να την ακολουθεί. Την βομβάρδιζε καθημερινά με ηλεκτρονικά ραβασάκια σαν αυτό «Σε αγαπώ! Έλα να φύγουμε μαζί μακριά από όλα. Πώς μπορούμε και πως θα έπρεπε να ορίσουμε εμείς τι είναι σωστό και τι είναι λάθος, τι είναι αποδεκτό και τι όχι;».
Ο καθηγητής γνώριζε πως αν η σχέση τους αναπτυσσόταν στα κρυφά ραντεβού μέσα στην μικρή τους πόλη κάποια στιγμή το μυστικό τους θα έβγαινε στη φόρα και εν τέλει γονείς, σύζυγοι και διευθυντής θα τους χώριζαν. Γι΄αυτό και έπεισε το κορίτσι να φύγουν για το εξωτερικό, βουλιάζοντας βεβαίως τους γονείς της και την σύζυγό τους στην ντροπή και την απόγνωση…
Την ανήλικη αναζητά τόσο η βρετανική όσο και η γαλλική αστυνομία ενώ οι γονείς της είναι έξαλλοι με τον καθηγητή τον οποίο έχουν μηνύσει για απαγωγή. Ο δικηγόρος τους μάλιστα έχει συλλέξει μηνύματα που έστειλε ο ερωτευμένος 30άρης στην μαθήτρια όπως αυτό: «Θέλω να ξυπνήσω γυμνός δίπλα σου, και να φιλήσω το λακκάκι χαμηλά στη μέση σου»!
Οι γονείς του κοριτσιού απηύθυναν έκκληση μέσω των media στον καθηγητή να γυρίσει το παιδί στην Βρετανία «σώο κι αβλαβές» ενώ ο πατέρας της Μέγκαν, Μάρτιν έκλεγε και ξαναέλεγε σε συνέντευξή του ότι όλη η οικογένεια ζει «ημέρες κολάσεως»…
Η τελευταία φορά που μέλος της οικογένειας είδε την Μέγκαν ήταν το πρωί της Παρασκευής κοντά στο σχολείο της.

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger