E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΕΣΩΡΟΥΧΑ ΣΕ ΤΕΣΤ ΑΝΤΟΧΗΣ...

Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012


Σε ακραίες συνθήκες αποφάσισε να δοκιμάσει την ποιότητα των εσωρούχων της μια εταιρεία στη Βρετανία, ανεβάζοντας ημίγυμνα μοντέλα στο... τρενάκι του τρόμου (Vid)

Αν είστε από αυτούς που βρίσκετε ενδιαφέρον στα μοντέλα με εσώρουχα (έχετε ήδη πατήσει το βίντεο ε;) τότε θα εκτιμήσετε ιδιαιτέρως το πραγματικά πρωτότυπο τεστ εταιρείας εσωρούχων στη Βρετανία.

Η εταιρεία Ultimo ήθελε να δοκιμάσει την αντοχή, τη σταθερότητα και την ποιότητα της νέας σειράς εσωρούχων που πρόκειται να λανσάρει σύντομα στην αγορά.

Οι σχεδιαστές αντί να μείνουν σε κάποιο δωμάτιο κάνοντας βαρετά τεστ, είπαν να δοκιμάσουν τα εσώρουχα σε δύσκολες συνθήκες.

Η άλλη εκδοχή είναι ότι ήθελαν να δουν ημίγυμνες θεές να ουρλιάζουν πάνω σε ένα τρενάκι με τον αέρα να απειλεί με αποκαλύψεις.

Ας δεχθούμε λοιπόν ότι ήθελαν να δοκιμάσουν τα εσώρουχα σε δύσκολες συνθήκες. Δοκίμασαν τη θεωρία στην πράξη βάζοντας μερικές καλλίγραμμες κυρίες σε τρενάκι του τρόμου.

Τα εσώρουχα πέρασαν το τεστ, αφού όπως μπορείτε να διαπιστώσετε, η πίεση του αέρα δεν επηρέασε τη θέση τους. Στο ύψος τους στάθηκαν και τα μοντέλα τα οποία χαζογελούσαν και ούρλιαζαν από τρόμο, φορώντας το νέο προϊόν.

Το βίντεο που ακολουθεί αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι τα πειράματα και τα τεστ πρέπει να γίνονται σε κανονικές συνθήκες και όχι στα εργαστήρια.

http://topgreekbloggers.blogspot.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger