E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ένας άντρας, 7 γυναίκες και 18 παιδιά!

Κυριακή 14 Ιουλίου 2013

Με αφορμή ένα ντοκιμαντέρ με τίτλο «The Girl With Seven Mums», που παρουσιάστηκε πριν από λίγες μέρες στο βρετανικό Channel 5, η MailOnline έκανε ένα εκτενές αφιέρωμα στον Phillip Sharp, υπέρμαχο της πολυγαμίας, ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ έχει 7 γυναίκες και 18 παιδιά, δημιουργώντας τρόπον τινά τη δική του ασυνήθιστη οικογένεια. 

Ο 53χρονος άντρας ζει στο Σάσεχ μαζί με τα παιδιά και τις γυναίκες του και περιγράφει με γλαφυρό τρόπο τη ζωή τους μέσα από τα μάτια της 10χρονης κόρης του Ellie.

Ο Sharp δημιούργησε την «οικογένειά» του πριν από 15 χρόνια, όταν χώρισε από τη νόμιμη σύζυγό του, για να ακολουθήσουν ακόμα έξι γυναίκες στη ζωή του: η Margo, η Vreni, η Hannah, η Chava, η Tracey και η Karyn. 

Όλες γνώριζαν την ιδιομορφία της οικογένειας και όλες αποδέχτηκαν να ζήσουν μαζί σε μια φάρμα, φροντίζοντας τα παιδιά που απέκτησαν με τον Phillip. 

Με καμία από τις έξι δεν παντρεύτηκε, παρόλα αυτά όπως όλες ομολογούν παιρνούν μια χαρά, αν και αυτό που τους προβληματίζει είναι οι αντιδράσεις του κόμου απέναντί τους. Η Ellie μάλιστα περιγράφει τον  πατέρα της ως καταπληκτικό, τη ζωή τους απίθανη και εξομολογείται ότι στο μέλλον δεν θα την πείραζε ο σύζυγός της να έχει κι άλλες γυναίκες!

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger