E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Σόφη Πασχάλη: Δείτε τη με μπικίνι και... κορμί που κόβει την ανάσα! (Φωτογραφία)

Τρίτη 11 Ιουνίου 2013


Ένα από τα πιο καλλίγραμμα κορμιά της ελληνικής σόουμπιζ σε φωτογραφίες που κόβουν την... ανάσα! Η γυμνάστρια Σόφη Πασχάλη ποζάρει με το μπικίνι της στη Μύκονο και αποκαλύπτει τα διατροφικά μυστικά της...

Η Σόφη Πασχάλη μοιράζεται αποκλειστικά με το Υupiii διατροφικά μυστικά και το αναλυτικό πλάνο της διατροφής της, fitness tips και μυστικά ομορφιάς. «Το μυστικό που εφαρμόζω καθημερινά στη διατροφή μου, είναι ότι δεν αφήνω ποτέ άδειο το στομάχι μου. Παρ’ όλο που γυμνάζομαι 6 ώρες την ημέρα, φροντίζω ανά δύο ή τρεις ώρες να τρώω κάτι. Επομένως, κάνω πολλά μικρά γεύματα. Ακόμη και το κυρίως γεύμα μου, που είναι συνήθως το βράδυ, όταν επιστρέφω σπίτι, δεν θα είναι μεγάλη ποσότητα, για να αισθάνομαι ελαφριά, να μη με βαρύνει», λέει η Σόφη Πασχάλη που έχει 1,65 ύψος και ζυγίζει 48 κιλά.
ΤΟ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΟ ΤΗΣ ΠΛΑΝΟ
Πρωινό:
Κάθε πρωί, τρώω ένα γιαούρτι μαζί με λίγα δημητριακά ή σκέτο.
Δεκατιανό:
Πίνω ένα ποτήρι χυμό, αλλιώς ένα φρούτο ή μία μπαγκέτα με γαλοπούλα και τυρί.
Μεσημεριανό:
Το καλοκαίρι τρώω μία φρουτοσαλάτα ή ψητά λαχανικά και το χειμώνα, ιδανικά, προτιμώ την ομελέτα ή ένα φιλέτο κοτόπουλου.
Απόγευμα:
Κάποιο φρούτο ή ένα ποτήρι χυμό ή μία μπάρα δημητριακών. Πολλές φορές, μπορεί να φάω μία ολόκληρη σοκολάτα, επειδή καθημερινά καίω πολλές θερμίδες με τη γυμναστική. Τώρα το καλοκαίρι, πάντως, προτιμώ ένα παγωτό.
Βράδυ:
Αυτό είναι το κυρίως γεύμα μου και μπορώ να φάω τα πάντα. Μακαρόνια, γεμιστά, λαδερά, ψητά- ό,τι θέλω. Άλλο ένα μυστικό είναι να τρως τα πάντα, αλλά σε μικρές ποσότητες. Κι έτσι δεν στερούμαι τίποτα. 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΤΗΣ:
Ποιες ασκήσεις κάνεις καθημερινά;
Πολλές! Κάνω zoumba, yoga, pilates…
Ποιο είναι το μυστικό για να κάνεις σωστά μία άσκηση;
Να την κάνεις με όρεξη. Αν βαριέσαι, και την κάνεις μηχανικά, τότε δεν γυμνάζεσαι, απλά καταπονείς το σώμα σου.
Ποιοι από τα είδη γυμναστικής που κάνεις σε βοηθάει να καις λίπος;
Η zoumba! Εκεί καίς πολύ λίπος. Για γράμμωση όμως, προτείνω ανεπιφύλακτα τη yoga.
Σε πόσο χρονικό διάστημα μπορεί κανείς να δει τα πρώτα αποτελέσματα;
Κοίτα, η γυμναστική δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται έτσι. Πρέπει να είναι κομμάτι της καθημερινότητάς μας -και εξαρτάται άμεσα από τη διατροφή, αλλά και πόσο συχνά θα γυμναστείς μέσα στην εβδομάδα. Πάντως, μέσα στον μήνα αρχίζουν να φαίνονται τα αποτελέσματα.
Κάποιος που δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να συμμετάσχει σε συνεδρίες, zoumba, yoga, pilates κλπ, πώς μπορεί να γυμναστεί μόνος του;
Θα βγει έξω να τρέξει, αν έχει ποδήλατο να το χρησιμοποιεί μέσα στην καθημερινότητά του και, τώρα το καλοκαίρι, όταν πηγαίνει στη θάλασσα να μην κάθεται με τις ώρες στην ξαπλώστρα, αλλά να κολυμπήσει. Επίσης, μπορεί να παίξει ρακέτες, beach volley ή να περπατήσει στην παραλία. Μία πολύ καλή άσκηση, ειδικά για τις γυναίκες είναι το jogging στην άμμο, που βοηθά στην σύσφιξη των γλουτών.




markos.tv

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger