E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Και λίγα λόγια για τους άνδρες ανάλογα με το ζώδιό τους...

Τρίτη 11 Ιουνίου 2013



Με απλά λόγια, όλοι οι άνθρωποι είναι σκάρτοι με τη δύναμη των ζωδίων τους.

Ήλιος στον Τοξότη - Σελήνη στον Κριό

Ο Ήλιος στον Τοξότη δίνει στις ημέρες την επέκταση σε αρκετούς τομείς της ζωής μας αναλόγως ζώδιου, ενώ το σκληρό vibe της Σελήνης εκρήγνυται στο φυσικό, επιθετικό ζώδιο του Κριού. Hot, πολύ hot, καθώς αυτά τα δυο ζώδια της φωτιάς συναντιούνται σε ένα συνδυασμό ορμής, τόλμης και ίσως θυμού. Με αυτήν την σκέψη σκέφτηκα να σας πω, πως να εντοπίσετε ένα «σκάρτο» σε σχέση με το ζώδιο του. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι το σύνολο των ζωδίων είναι έτσι, αλλά σίγουρα όλα έχουν και μια κακή τους πλευρά που είτε την εκφράζουν είτε όχι.

Μερικοί άνδρες μπορεί να φαίνεται σαν να είναι σκάρτοι από γεννησιμιού τους. Άλλοι φαίνεται να έχουν αναπτυχθεί σε αυτό τον ρόλο κατά τη διάρκεια μιας χρονικής περιόδου, υστέρα από τα σκληρά χτυπήματα της ζωής(!). Μην ξεγελιέστε. Όσον αφορά στους άνδρες και τα λιγότερο «ελκυστικά» χαρακτηριστικά τους, το γενετικό τους make-up και οι κοινωνικές καταστάσεις δεν έχουν να κάνουν απολύτως τίποτα με αυτό.

Είσαι σκάρτος, το ξέρεις;

Με απλά λόγια, όλοι οι άνθρωποι μπορούν εν δυνάμει να είναι σκάρτοι ανάλογα με το ζώδιό τους. Διαβάστε πως...

Κριός

Τα Ελληνικά είναι η δεύτερη γλώσσα του, γιατί το ρουθούνισμα είναι η πρώτη του. Και το μόνο που μπορείς τελικά να ακούσεις είναι το γρύλισμα για τον εαυτό του, την καριέρα του, τις αθλητικές επιδόσεις του και πώς οι φεμινίστριες θα ήταν πολύ λιγότερο νευρικές, αν τους έδιναν οι ίδιοι ένα καλό σεξ. Αν φαντάζεστε ότι θα σας βάζει Vivaldi το βράδυ, θα σας φτιάχνει ένα ωραίο σουφλέ και στη συνέχεια θα σας παίρνει αγκαλιά για να σας διαβάσει ποίηση, είναι σχεδόν βέβαιο ότι και ομοφυλόφιλος είναι και προπαντός δεν είναι σίγουρα Κριός.

Ταύρος

Ως υπ 'αριθμόν ένα τέρας ελέγχου του ζωδιακού κύκλου, ο Ταύρος ξέρει τι είναι καλό για σας. Ακόμα κι αν είναι τρανταχτό πως «όχι». Παραδόξως, όταν δεν είναι σε λειτουργία, και ως εκ τούτου να καταστρέφει την ζωή σας με ζήλιες και κτητικότητες, είναι απασχολημένος να πάρει τον τίτλο «Ο τεμπέλης της χρονιάς». Η οκνηρία, είναι ένα χαρακτηριστικό που δεν αποτελεί καλό οιωνό για το ποσό γενναιόδωρα περιγράφει την «σεξουαλική ζωή» σας μαζί του. Αν βρείτε τον εαυτό σας με ένα Ταύρο, συμβουλή μου είναι να αξιοποιήσετε στο έπακρο τη ραγδαία επιδείνωση της ψυχικής υγείας σας από το έξαλλη σε μανιακή. Αυτό σημαίνει ότι θα αναγκαστεί να σταματήσει να κάνει το ίδιο και να είναι χρήσιμος για μια φορά, προσπαθώντας να βρει έναν καλό ψυχίατρο.

Δίδυμοι

Ένας Δίδυμος κάθαρμα έχει πολλούς δαίμονες - ένα πλήθος προσωπικοτήτων που ζουν μέσα του, καθένας από τους οποίους μπορεί να έχει δικαίωμα διεκδίκησης του τίτλου. Επειδή οι Δίδυμοι ζουν εν μέσω αυτής της κρίσης θα πρέπει να αλλάζουν συνεχώς τις ιδέες και τις απόψεις του. Το τι λέει σήμερα δε θα σημαίνει τίποτα αύριο, άρα δε σημαίνει και πολλά πράγματα σήμερα. Θα μπορούσατε να το δείτε αυτό ως ένα φυσικό αποτέλεσμα γι' αυτόν που έχει να ασχοληθεί με τις αντικρουόμενες προσωπικότητες του. Ή θα μπορούσατε να δείτε αυτό ως αποτέλεσμα ενός διπρόσωπου καθάρματος.

Καρκίνος

Κάθε αγόρι πρέπει να έχει την ευπρέπεια να φαίνεται ότι βρίσκεται σε εμφανώς δύσκολη θέση όταν η μάνα του, του χτενίζει τα μαλλιά του και τον σταυροκοπά να μην ματιαστεί. Όταν αυτός είναι τριάντα οκτώ, δεν μιλάμε για έναν άνθρωπο που έχει μεγαλώσει, μιλάμε; Μιλάμε για τον Καρκίνο. Δεν έχει πραγματικά σημασία, αν ταιριάζετε με τον Καρκίνο κάθαρμα. Να τα βγάλετε πέρα μαζί του μπορεί να μην είναι καν το μισό του σημαντικού, όσο το να τα βγάλετε πέρα με την γυναίκα που τον έχει αναθρέψει. Ύστερα απ' όλα, αυτή είναι η υπεύθυνη για την κατασκευή μιας σοβαρής και ώριμης εικόνας ενός ανθρώπου που ο ίδιος δεν είναι σίγουρα σήμερα...

Λέων

Η είσοδος του θα ακολουθείται από μια τυμπανοκρουσία. Αν χάσετε την είσοδό του θα τον βρείτε ήδη στρατηγικά τοποθετημένο κάτω από ένα προβολέα. Δεν μπορείτε να λείπετε από εκεί και να μην παρατηρήσετε επίσης το χέρι του Θεού πάνω από το κεφάλι του, που σχηματίζει ένα μήνυμα στον αέρα: «Γυναίκες του κόσμου, είμαι το δώρο για σας. Με εκτίμηση, ο Θεός». Συμβουλή μου με αυτούς; Κάντε σεξ στο τρίτο ραντεβού. Άλλωστε θα πρέπει να κάνετε κάτι για να μην ακούσετε όλη την ιστορία της ζωής τους και πάλι.

Παρθένος

Αναρωτηθήκατε ποτέ τι συμβαίνει στο μυαλό ενός κατά συρροή δολοφόνου; Μάθετε ότι η Ιντερπόλ έχει προσπαθήσει να ανακαλύψει εδώ και χρόνια έναν Παρθένο. Αν είστε ήδη ερωτευμένη με έναν και δεν θέλετε να πιστέψετε ότι είναι η αλήθεια, πάρτε οποιοδήποτε αστυνομικό μυθιστόρημα που διαθέτει έναν ψυχρό εκτελεστή και στη συνέχεια προσπαθήστε να μου πείτε ότι δεν σας θυμίζει κάποιον που ξέρετε και είναι όλα ένα σωρό συμπτώσεις. Αν σας φαίνεται αμυδρά γνωστός, αυτό είναι επειδή ισχύει. Άσε που οι λέξεις, τη στιγμή που κομματιάζουν το θύμα τους, παγερά αδιάφορα και αναίσθητα θυμίζουν τόσο πολύ έναν Παρθένο.


Ζυγός

Όμορφο αγόρι, καλοντυμένο με καλοχτενισμένα μαλλιά και ένα απλανές βλέμμα στο πρόσωπό του. Τίποτα δηλαδή περισσότερο από ό, τι μια μεγάλη κούκλα τύπου Ken (Barbie άντρας) με άκρα, που εξακολουθεί να είναι ελκυστικός για τις γυναίκες κάτω από την ηλικία των οκτώ ετών... Οι μεγαλύτερες σε ηλικία, θα δείτε ότι είναι πλαστικός και άδειος, με μια προτίμηση για τις γυναίκες με εξωπραγματικές αναλογίες. Επειδή είναι εντελώς ρηχός, του λείπει το βάθος που απαιτείται για να λάβει μια απόφαση ή μια δέσμευση.

Σκορπιός

Κάθε σχέση οποιουδήποτε μήκους με έναν Σκορπιό κάθαρμα είναι εγγυημένη για να καταστρέψει την συναισθηματική υγεία σας, την αυτοπεποίθησή σας ή, τουλάχιστον, την απόλαυση της ζωής. Αυτός είναι ικανός να κρατήσει μνησικακία μέχρι την ημέρα που θα πεθάνετε. Ας πούμε ότι φλερτάρετε ακίνδυνα με έναν συνάδελφό στο γραφείο σας. Δεν θα περάσει από το μυαλό σας ότι ο Σκορπιός είναι αναστατωμένος γι 'αυτό, μέχρι που μια ωραία μέρα, τρία χρόνια αργότερα, ο ίδιος θα σας το ανταποδίδει στο κρεβάτι σας με την καλύτερή σας φίλη, λίγες ώρες πριν σας παντρευτεί.

Τοξότης

Ο Τοξότης κάνει τα πάντα ανάποδα. Μιλάει πριν να σκεφτεί, προχωρά προτού κοιτάξει και σας αγαπά, μόνο αφού τον έχετε αφήσει. Αυτός είναι ο λόγος που οι άνθρωποι λένε ότι ο Τοξότης είναι ένα τυχερό κάθαρμα και έχουν και δίκιο γιατί το γεγονός ότι δεν τον έχετε ακόμη δολοφονήσει είναι ένα θαύμα. Ευλογημένος με τις νοητικές ικανότητες ενός ιδιαίτερα παλαιολιθικού βροντόσαυρου και το είδος της σεξουαλικής όρεξης που ακόμη και ο Καλιγούλας θα κρίνει ως υπερβολική, ο Τοξότης κάθαρμα είναι συμβατός με πολύ λίγες γυναίκες. Όχι επειδή είναι γκρινιάρης. Δεν είναι. Απλά ότι οι περισσότερες γυναίκες προτιμούν έναν άνδρα που να σκέφτεται με το μυαλό του.

Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως παίρνει τα ΠΑΝΤΑ σοβαρά. Είναι εργατικός και φιλόδοξος. Θέλει να παντρευτεί και να δημιουργήσει οικογένεια. Δεν έχει πρόβλημα με την ιδέα και την υλοποίηση μιας δέσμευσης. Αυτός θα είναι ακόμα και πιστός - αν και αυτό δεν μπορεί να είναι εγγυημένο, γιατί είναι άνθρωπος. Αλλά υπάρχει μια παγίδα. Σιγά μην δεν υπήρχε! Πριν από το ραντεβού σας αγκαλιά στο ηλιοβασίλεμα, θα πρέπει να ελέγξει την πιστωτική σας, το μισθό σας και την ικανότητα να είστε μια σύντροφος που συμφέρει. Και όχι, αυτός δεν αστειεύεται. Ποτέ δεν αστειεύεται για τα χρήματα...

Υδροχόος

Ο Υδροχόος είναι το πιο λογικό κάθαρμα που θα συναντήσετε ποτέ. Στο μυαλό του κάθε άποψη χρειάζεται να ακουστεί, κάθε σύστημα πεποιθήσεων έχει κάποια νομιμότητα. Αυτό, με τη σειρά του, θα μπορούσε να μας οδηγήσει να σκεφτούμε ότι είναι στην πραγματικότητα πιο ηθικά ανώτερος και δεοντολογικά ορθός από το υπόλοιπο των ανδρών συναδέλφων του. Μην ξεγελιέστε. Θα τον κάνει διαφορετικό από τους άλλους έντεκα, όχι καλύτερο. Βρείτε τον ελκυστικό και αυτός θα αγνοήσει εντελώς την ύπαρξή σας. Αγνοήστε τον και αυτός θα κολλήσει πάνω σας.

Ιχθύς

Επειδή είναι στο τέλος του ζωδιακού κύκλου, οι Ιχθύς συχνά αναφέρονται ως η «χωματερή» του ζωδιακού. Αυτό σημαίνει ότι έχει ένα μικρό κομμάτι του συνόλου των καθαρμάτων στο πρόσωπό του, η οποία ως εκ τούτου τον καθιστά κάθαρμα επί δώδεκα φορές. Επίσης, αυτό σημαίνει ότι είναι υποχρεωμένος να πει ψέματα μαζικά, έτσι ώστε να μην ανακαλύψετε την φρικτή αλήθεια. Προφανώς, όσο πιο γρήγορα το καταλάβετε, τόσο πιο γρήγορα θα εντοπίσετε το τεράστιο χάσμα ανάμεσα στην πραγματικότητα και την φαντασία και πιο γρήγορα μπορείτε να τον ρίξετε. Επειδή για να είμαι ειλικρινής, όταν η συγκίνηση της σύλληψής του φθείρεται, θα αρχίσετε να δυσανασχετείτε με ένα πλήρες ωράριο ανιχνευτή ψεύδους μαζί σας.

Πφφφφ άντρες!!!



Πηγή: http://www.astrology.gr


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger