E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ στην Ολλανδία!!! Φωτογραφήθηκε UFO πάνω από κάστρο!

Τρίτη 11 Ιουνίου 2013


Στις 25 Μαΐου η Κορίν Φέντερερ επισκέφτηκε με τη μητέρα της το μεσαιωνικό κάστρο Σλούιντερσλοτ, στην Ολλανδία, όπου τράβηξε φωτογραφίες και αυτό που είδε αργότερα όταν τις εμφάνισε, την άφησε άφωνη.

Η Φέντερερ παρατήρησε στις φωτογραφίες κάτι περίεργο, κάτι που αιωρείτο στον ουρανό, ένα αγνώστου ταυτότητος αντικείμενο με την κλασική μορφή δίσκου, το οποίο είχε ένα πτερύγιο σε σχήμα «S». «Αν ήταν κάποιο είδος πυραύλου θα είχε περισσότερα πτερύγια που θα έδειχναν προς την ίδια κατεύθυνση. Δεν ακούσαμε τίποτα. Ότι κι αν ήταν αυτό δεν έκανε τον παραμικρό θόρυβο. Ήταν κάπως ανατριχιαστικό» δήλωσε η ίδια όταν αποκαλύφθηκε το τι είχε πετύχει κατά λάθος με την κάμερά της.

Σύμφωνα με τον Μπεν Χάνσεν, πρώην πράκτορα του FBI, ο οποίος χρησιμοποιεί τις γνώσεις του και τις ικανότητές του για να αναλύει χιλιάδες φωτογραφιών από μεταφυσικές δραστηριότητες, υποστηρίζει ότι οι φωτογραφίες δε φαίνεται να έχουν υποστεί κάποια επεξεργασία. Πιστεύει πάντως ότι δεν πρόκειται για UFO, αλλά για έντομο που έτυχε να περνά μπροστά από την κάμερα και δημιούργησε αυτή την ψευδαίσθηση.

protothema.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger