E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ιδού γιατί οι Έλληνες γυμνοί ποδηλατοδρόμοι ωχριούν μπροστά στους Μεξικανούς [βίντεο]

Τρίτη 11 Ιουνίου 2013

Μέση λύση στη γύμνια δεν υπάρχει. Είτε είσαι γυμνός είτε δεν είσαι. Ειδικά όταν η γυμνότητα τίθεται στην υπηρεσία υψηλών σκοπών: περιβαλλοντικών, πολιτικών, κοινωνικών και εν γένει κοινωνικής ευαισθητοποίησης, όπως συνέβη στη Θεσσαλονίκη, όπου προ ολίγων ημερών πραγματοποιήθηκε η 6η Γυμνή Ποδηλατοδρομία σε συνδυασμό με την ανοιχτή γιορτή διεκδίκησης των ελεύθερων χώρων πρασίνου «Ευχαριστούμε που ενοχλείτε» των Παιδιά Εν Δράσει, που γιορτάζουν τα δέκα τους χρόνια.

Ελάχιστοι, ωστόσο, ήταν εκείνοι που τόλμησαν να ποδηλατοδρομήσουν πραγματικά εντελώς γυμνοί, σε αντίθεση με τους Μεξικανούς «συναδέλφους» τους, οι οποίοι «τα έδωσαν όλα»!

Εκατοντάδες ποδηλάτες πέταξαν τα ρούχα τους το Σάββατο που μας πέρασε, προκειμένου να συμμετάσχουν στην Παγκόσμια Ημέρα Γυμνής Ποδηλατοδρομίας, η οποία έλαβε χώρα στο κέντρο της πόλης του Μεξικού.

Η διεθνούς απήχησης εκδήλωση έχει ως στόχο την ευαισθητοποίηση των πολιτών απέναντι στη φιλοσοφία του ποδηλάτου, ενώ μερικοί βρήκαν την ευκαιρία να «εκμεταλλευτούν» το γεγονός για να διαδηλώσουν τη φυσικότητα της γυμνότητας του ανθρώπινου σώματος.

Δείτε το βίντεο:


http://www.iefimerida.gr/

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger