E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

"Δεν υπάρχει επιστροφή για τον Κιλιγκαρίδη"

Τρίτη 11 Ιουνίου 2013


Ο πρόεδρος της Ελληνικής ομοσπονδία Κανόε Καγιάκ, επιβεβαίωσε τα μαύρα μαντάτα για τον Αντρέα Κιλιγκαρίδη ο οποίος είναι, σύμφωνα και με το ιατρικό ανακοινωθέν, κλινικά νεκρός.

"Δυστυχώς τα νέα που έρχονται είναι όλο και πιο δυσάρεστα. Έχουμε μπει σε ένα δρόμο χωρίς επιστροφή. Το ιατρικό ανακοινωθέν χαρακτηρίζει μη αναστρέψιμη την κατάστασή του και αναφέρει πως είναι κλινικά νεκρός", είπε ο Αντώνης Νικολόπουλος στον NovaΣπορ FM.

Για την προσπάθεια να μεταφερθεί εκτός Πολωνίας ο 37χρονος αθλητής, είπε: "Μαζί μας συμπορεύεται το Υπουργείο Αθλητισμού, το Υπουργείο Εξωτερικών και το Υπουργείο Υγείας. Η πρεσβεία μας στη Βαρσοβία καταβάλλει προσπάθειες, εκείνοι προς το παρόν είναι ανένδοτοι. Είμαστε σε επαφή και περιμένουμε νεότερα. Είναι σκληροί οι Πολωνοί, μέχρι και στον πρόξενο έκλεισαν το τηλέφωνο. Εμείς ζητάμε ένα χρονικό διάστημα για να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. Ψάχνουμε να δούμε μήπως μπορεί να μεταφερθεί σε μια ιδιωτική κλινική ή να πάει σε μια κοντινή χώρα, όπως για παράδειγμα η Γερμανία, για να εξασφαλίσουμε την παροχή των στοιχειωδών στο παιδί μας."

http://www.newsit.gr/

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger