E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Mόλις ήπια τσάι και σuνουσιάστηκα με τη ...βασίλισσα! Ποιος διάσημος star το είπε αυτό;;;

Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η συνέντευξη που έδωσε ο Ράσελ Μπράντ στονΧάουαρντ Στερν. Εκεί όπου ο πρώην σύζυγος της Κέιτι Πέρι μίλησε για την ανατομία της, το πόσο θέλει να κάνει σεξ με την φίλη του Ντέμι Μουρ και το «ειδύλλιο» του με την βασίλισσα της Αγγλίας.

«Μόλις απόλαυσα μια παραδοσιακή βρετανική συνουσία. Κομπλέ με ένα φλιτζάνι τσάι και ένα μπισκότο. Δεν πρόκειται να σου αποκαλύψω ποιά είναι. Αρκεί να σου πως πως βρήκα μια κορώνα στο κρεβάτι μου και ένα γελωτοποιό στο διάδρομο».
Αυτό το «αστειάκι» του 37χρονου παρουσιαστή και κωμικού (γνωστού για το ακραίο χιούμορ του) προκάλεσε το μένος των βρετανικών εφημερίδων.


Και μάλιστα πολύ περισσότερο από εκείνο που ακολούθησε, σύμφωνα με το οποίο ο Ράσελ είπε ότι θα προτιμούσε να βγει ραντεβού με την 6χρονη κόρη της πρώην του, Τζέρι Χάλιγουελ, παρά με την ίδια. Συμπληρώνοντας πως «Κάτι τέτοιο είναι παράνομο και ανθυγιεινό».
Στα πλαίσια της ίδιας συνέντευξης ο πρώην VJ του ΜΤV (σ.σ. που απολύθηκε όταν πήγε στο γραφείο ντυμένος Οσάμα μπιν Λάντεν την 12η Σεπτεμβρίου του 2011) μίλησε για το αιδοίο της Κέιτι Πέρι («Δεν πρόκειται να εκμεταλευτώ το αιδοίο της Κέιτι για χάρη της θεαματικότητας. Αυτή η γυναίκα ήταν τέλεια από την κορυφή ως τα νύχια») και την σχέση του με την Ντέμι Μουρ («Μου αρέσει πολύ. Δεν της έχω κάνει ακόμη έρωτα, αλλά είναι θέμα χρόνου»).

iefimerida.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger