E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Το μπάχαλο του αιώνα στη Βουλή!

Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013


Χάθηκαν τα κλειδιά του χρηματοκιβωτίου στο οποίο φυλάσσεται η δικογραφία της λίστας!


Απρόσμενη ανατροπή έφερε η κατάθεση του συνεργάτη του Γιώργου Παπακωνσταντίνου, Γιώργου Αγγελόπουλου, ο οποίος περιγράφοντας στην Επιτροπή το αρχείο που είχε ερευνήσει περιέγραψε κάτι το τελείως διαφορετικό. Με απλά λόγια ότι το πρώτο CD που ήλεγξε αυτός δεν είχα καμία σχέση με το δευτερο CD που ήρθε από τη Γαλλία, έστω και ως προς τη μορφή του! Αξίζει δε, να υπενθυμιστεί ότι το γαλλικό υπουργείο οικονομικών έχει ξεκαθαρίσει ότι «στέλνουμε ότι στείλαμε και το 2010»!

Ειδικότερα, ο μάρτυρας μετά από σχετικές ερωτήσεις του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη, ξεκίνησε να περιγράφει τι είδε, ωστόσο όλα αυτά ήταν εντελώς διαφορετικά από όσα είχε περιγράψει στην επιτροπή ο κ. Θεόδωρος Φλωράτος, ο οποίος έφερε το δεύτερο CD από τη Γαλλία .

Αμέσως τα μέλη της επιτροπής διέκοψαν ώστε να προωηθεί σε υπολογιστή το δεύτερο cd που υπάρχει στη δικογραφία ωστόσο όταν ο κ.Βαρβιτσιώτης έδωσε εντολή στους υπαλλήλους της Βουλής να του φέρουν το υλικό, διαπιστώθηκε ότι κανένας δεν γνώριζε που βρίσκονταν τα κλειδιά του χρηματοκιβωτίου στο οποίο φυλάσσεται η δικογραφία. Τα κλειδιά βρέθηκαν μετά από τρία τέταρτα με αποτέλεσμα η προβολή του CD να μετατεθεί για αύριο. 

Για γέλια ή για κλάματα;

http://www.parapolitika.gr/

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger