E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Η απαγορευμένη διαφήμιση με την Δανέζα σουπερμόντελ να κατασπαράζει ένα μπέργκερ [εικόνες+βίντεο]

Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013



Υπερβολικά προκλητική για να προβληθεί στην αμερικάνικη τηλεόραση κρίθηκε δικαίως η διαφήμιση της αλυσίδας fast food Carl's Jr με πρωταγωνίστρια την Δανέζα Νίνα Αγκντάλ.
Έχοντας χτίσει την φήμη της πάνω σε μια σειρά από διαφημιστικά που κάνουν τα σάλια του αντρικού κοινού να τρέχουν (σ.σ. με πρωταγωνίστριες όπως τις Πάρις Χίλτον και Κέιτ Άπτον), η αλυσίδα Carl's Jr γνωρίζει πολύ καλά την συνταγή της πρόκλησης.
Καθώς επίσης πόσο καλό κάνει σε μια διαφήμιση να κριθεί ως απαγορευμένη για την τηλεόραση, αφού αυτό την μετατρέπει κατευθείαν σε viral.
Κάτι που συνέβη και με την συγκεκριμένη που δείχνει την Δανέζα Νίνα Άντγκαλ, εξώφυλλο του Sports Illustrated-Swimsuit Edition που θα κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες, να απολαμβάνει το μπέργκερ της σε οργασμικό βαθμό. Και μάλιστα ξαπλωμένη σε μια εξωτική παραλία.
Η ίδια πάντως δηλώνει «Το twitter μου έχει πάρει φωτιά μετά την προβολή. Είναι τρελό αυτό που συμβαίνει. Το γύρισμα είχε πολύ πλάκα. Πρέπει να έφαγα γύρω στα 50 fish burgers εκείνη την μέρα. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν έφαγα επίσης πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό».






http://www.iefimerida.gr


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger