E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ηθοποιός πέρασε τη νύχτα στο κρατητήριο επειδή κουβαλούσε μαχαίρι!

Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013



Ο Γιώργος Χριστοδούλου προσπαθούσε μάταια να εξηγήσει στους αστυνομικούς, ότι το είχε πάνω του για τις πρόβες των παραστάσεων.
Ταλαιπωρία πέρασε ο 26χρονος ηθοποιός που συνελήφθη το βράδυ της Δευτέρας από αστυνομικούς μετά από έλεγχο. Ο Γιώργος Χριστοδούλου είχε πάνω του ένα μαχαίρι μήκους 20 εκατοστών, το οποίο χρησιμοποιούσε στη παράσταση «Ιλιάδα» στην οποία και συμμετέχει. Τελικά οδηγήθηκε στο Α’ Αστυνομικό Τμήμα Περιστερίου, έμεινε όλη τη νύχτα στο κρατητήριο και το μεσημέρι της Τρίτης, έπειτα από καταθέσεις συναδέλφων του αθωώθηκε στο δικαστήριο και αφέθηκε ελεύθερος.
«Άδικα προσπαθούσα να τους εξηγήσω ότι πρόκειται για ένα απαραίτητο αντικείμενο για την δουλειά μου. Η αστυνομία έπρεπε να προχωρήσει στις τυπικές διαδικασίες», δήλωσε ο νεαρός ηθοποιός, ενώ κατά τη διάρκεια της παραμονής του μιλούσε με τους αστυνομικούς για τη βία απέναντι στους μετανάστες.
Το νέο εγχείρημα του Στάθη Λιβαθινού, σε δραματουργική επεξεργασία των Στρατή Πασχάλη και Ελσας Ανδριανού, θα ανέβει τον Ιούνιο, ενδεχομένως στο Φεστιβάλ Αθηνών.

http://www.koolnews.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger