E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

9 μύθοι για το σεξ

Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013



Ο καθηγητής Barry Buffman, ουρολόγος και διευθυντής της ιατρικής ομάδας του Λος Άντζελες, κατέγραψε τους 10 κορυφαίους μύθους για το σεξ. Ας δούμε ποιοι είναι αυτοί:

1ος μύθος: μια γυναίκα δεν θα μείνει έγκυος αν ο άνδρας «τραβηχτεί» πριν την εκσπερμάτιση.
Οι άνδρες δεν γνωρίζουν πάντα πότε το υγρό εκσπερμάτισης αρχίζει να διαρρέει προς τα έξω, ενώ ακόμα και πριν τον οργασμό το υγρό (που περιλαμβάνει σπέρμα) απελευθερώνεται και αυτό είναι αρκετό για να μείνει μια γυναίκα έγκυος.
2ος μύθος: είναι κακό να σκέφτεστε κάποιον άλλο κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης.
Ένα μεγάλο μέρος της σεξουαλικής εμπειρίας ξεκινά από το μυαλό, όχι από το σώμα σας και μερικές φορές το μυαλό σας μπορεί να περιπλανηθεί. Αν είστε δεμένοι με τη σύντροφό σας και η σχέση σας είναι ικανοποιητική, δεν είναι κακό να σκεφτείτε την ωραία συνάδελφο από το γραφείο ή μία σέξι ηθοποιό πού και πού.
3ος μύθος: η πρόωρη εκσπερμάτωση επηρεάζει μόνο τους νέους άνδρες.
Μερικοί άνδρες υποστηρίζουν ότι η πρόωρη εκσπερμάτωση τους βρήκε κατά την έναρξη της σεξουαλικής ωριμότητας, αλλά πολλοί άλλοι το αντιμετωπίζουν αρκετά αργότερα στη ζωή τους. Στην πραγματικότητα η πρόωρη εκσπερμάτιση επηρεάζει το 30 % των ανδρών σε κάποια στιγμή στη ζωή τους.
4ος μύθος: το στοματικό σεξ είναι ασφαλέστερο από το κολπικό σεξ.
Υπάρχει ανταλλαγή υγρών, πράγμα που σημαίνει ότι οι ασθένειες μπορούν να εισέρχονται στο σώμα μέσω των πληγών ή μικρών εγκοπών στο στόμα και το λαιμό σας.
5ος μύθος: τα αφροδισιακά τρόφιμα ανεβάζουν την ερωτική διάθεση.
Αν και τα στρείδια, η σκούρα σοκολάτα και οι φράουλες μπορεί να σας κάνουν το αισθανθείτε πιο αισθησιακοί, δεν υπάρχουν επιστημονικά στοιχεία που να τεκμηριώνουν την επίδραση των αφροδισιακών τροφίμων.
6ος μύθος: το μέγεθος μετράει.
Ο αληθινός σεξουαλικός ενθουσιασμός υπερβαίνει κάθε προικισμένο «μόριο». Και καταρρίπτοντας έναν ακόμη δημοφιλή μύθο για το σεξ, το μέγεθος του οργάνου ενός άνδρα δεν έχει καμία σχέση με το μέγεθος των χεριών ή των ποδιών του.
7ος μύθος: μετά από κάποια ηλικία το σεξ δεν είναι πλέον σημαντικό.
Το σεξ αποτελεί μια σημαντική πτυχή της φυσικής και συναισθηματικής υγείας και της ευημερίας για τους ενήλικες όλων των ηλικιών, ακόμη και για τους πιο ηλικιωμένους.
8ος μύθος: οι άνδρες έχουν περισσότερες σεξουαλικές ορμές από ότι οι γυναίκες.
Η σεξουαλική διάθεση των ανδρών μπορεί να επηρεαστεί από τους ίδιους παράγοντες που επηρεάζουν το επίπεδο της γυναικείας επιθυμίας, όπως η δίαιτα, ο ύπνος, η υγεία, το στρες, οι παθολογικές καταστάσεις, η αυτοπεποίθηση και τα προβλήματα στη σχέση.
9ος μύθος: το τέλειο σεξ απλά θα συμβεί φυσικά, χωρίς καμία προσπάθεια, όπως ακριβώς στις ταινίες.
Η καλή επικοινωνία είναι το κλειδί για καλό σεξ, όπως και η προθυμία να είστε ανοικτοί και να δοκιμάζετε νέες τεχνικές και θέσεις για να ανακαλύψετε τι προσφέρει στο σύντροφό σας –και σε σας- μεγαλύτερη ευχαρίστηση.




Read more: http://www.newsbomb.gr/

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger