E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ Ή ΘΕΡΜΟΑΙΜΟΙ; Αντάρτικο προαναγγέλλουν κάποιοι που εμφανίζονται ως "Έφεδροι Ειδικών Δυνάμεων"

Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013


Προβοκάτσια ή κάποιοι θερμόαιμοι θεωρούν ότι υπάρχουν περιθώρια να λυθεί το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η χώρα με ένοπλη βία κατά των κρατικών αρχών;

Όπως και να έχει μια σειρά μηνυμάτων στο facebook από κάποιον "Σύνδεσμο Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων" προβληματίζει για την προέλευσή του και τους σκοπούς που εξυπηρετεί.

Το μήνυμα που προειδοποιεί με έναρξη ... ένοπλης αντίστασης στην Αστυνομία λόγω της συμπεριφοράς της σήμερα στις Σκουριές Χαλκιδικής (απαράδεκτη η συμπεριφορά των Αρχών επικοινωνιακά και πρακτικά) συνοδεύεται από φωτογραφίες αιχμαλωτισμένων αστυνομικών από ανατολική χώρα (διακρίνονται ο οπλισμός τους που είναι ΑΚ-47) και την λεζάντα «Τα πράγματα έχουν "τρόπο", αλλά και όρια. ΕΑΝ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΣΥΜΠΡΑΞΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ (στα δίκαια αιτήματά του), ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ.

Και αν κατέβει ο ΣΤΡΑΤΟΣ στους δρόμους δεν μας χρειάζεται καθόλου η Αστυνομία. Δεν θα υπάρξει η παραμικρή παραβατική συμπεριφορά από κανέναν». αναφέρεται στο μήνυμα και σαφώς προβληματίζει η προέλευσή του. Γιατί οι εν ενεργεία έφεδροι διακρίνονται για την πίστη τους στους νόμους και ουδέποτε είχαν δώσει δείγμα τέτοιας συμπεριφοράς.

Αν όντως είναι "έφεδροι ειδικών δυνάμεων" καλό θα είναι να πάρουν το μήνυμά τους πίσω και να ζητήσουν συγγνώμη, εκτός και αν θεωρούν ότι υπάρχει περιθώριο η χώρα εκτός από τον εξωτερικό εχθρό να αντιμετωπίσει και μια εμφύλια σύγκρουση.

Εμείς δεν πιστεύουμε ότι είναι έφεδροι των ειδικών δυνάμεων, πάντως...

Και προσθέτουν στο μήνυμά τους: «Καλό είναι να ηρεμήσουν κάποιοι θερμοκέφαλοι ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ, λακέδες των πολιτικών, για να μην δούμε αντίστοιχες σκηνές στην Ελλάδα. Ο ρόλος της Αστυνομίας είναι να πασχίζει υπέρ της προστασίας του Λαού και όχι εναντίον αυτού. Σε αντίθετη περίπτωση, ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΝΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. Και τότε να δούμε, πού θα κρυφθούν οι "θερμοκέφαλοι".... Η δικαιολογία περί "εκτέλεσης διαταγών" δεν θα τους καλύπτει σε καμία περίπτωση. Ας το έχουν υπ' όψιν τους».



Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger