E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Το βίντεο που σόκαρε την Γαρμπή και το ξέσπασμά της!

Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013



Η Καίτη Γαρμπή σοκαρίστηκε όταν είδε ένα βίντεο-ντοκιμαντέρ Ελλήνων κινηματογραφιστών για λογαριασμό της «Action Aid» με θέμα την κλειτοριδεκτομή, για το οποίο ταξίδεψαν μέχρι την Κένυα.

«Μετά το πρώτο σοκ, ήρθε η ανάγκη για να σκαλίσω κάτω από την επιφάνεια: έψαξα, ρώτησα, διάβασα, πάγωσα, έκλαψα, συζήτησα με την ομάδα... Παρακολουθούσα από κοντά την εξέλιξη των γυρισμάτων και των περιπετειών τους στη φυλή των Ποκότ και ανυπομονούσα να γυρίσουν από την Κένυα για να καταλάβω... τα ερωτήματα ήταν τόσα πολλά και παρέμεναν αναπάντητα», έγραψε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.
Και τόνισε: «γιατί το κάνουν αυτό στα ανήλικα κορίτσια τους; τι επιπτώσεις έχει αυτός ο ακρωτηριασμός στην υπόλοιπη ζωή τους; Στην επιθυμία για ερωτική συνεύρεση, στη σεξουαλική πράξη, στην τρυφερότητα μεταξύ τους, στην υγεία τους, στη διαδικασία της γέννας, στις πιθανές αρρώστιες που μπορεί να μεταδοθούν από τη χρήση μαχαιριού που δεν καθαρίζεται από το ένα κορίτσι στο άλλο; Αυτά, με το δυτικό μυαλό μου. Οι περισσότερες απορίες μου είναι άγνωστες λέξεις».
«Όπως μου είπαν και οι Ελληνίδες που κατέβηκαν στους Πόκοτ για την κινηματογράφηση, πρέπει να αφήσουμε τις δικές μας «δυτικές» πεποιθήσεις απέξω για να μπορέσουμε να κατανοήσουμε τις δικές τους. Γιατί μπορεί να μην έχουμε τόσο ακραίες τελετές στον πολιτισμό μας, αλλά κανένας δεν είπε ότι δεν έχουμε κι εμείς πεποιθήσεις που συγκρούονται με την εσωτερική μας εξέλιξη, ή, απλά, τις προσωπικές μας επιθυμίες», κατέληξε η Καίτη και κάλεσε τους πάντες να στηρίξουν να είναι παρόντες στις 13 Μαρτίου στο «Odeon Oπερα» για να στηρίξουν την ομάδα κινηματογραφιστών!


http://www.gossip-tv.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger