E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Φαντασιόπληκτος απήγαγε μοντέλο και την έπεισε πως τους κυνηγάει η μαφία!

Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013


Σε μία… χολυγουντιανή περιπέτεια υποβλήθηκε ένα νεαρό μοντέλο από την Αγγλία, καθώς ένας φαντασιόπληκτος φωτογράφος την απήγαγε και την ξεγέλασε, πείθοντάς την πως ο ίδιος ήταν κατάσκοπος της MI5 και πως τους κυνηγούσε η ρώσικη μαφία για να τους δολοφονήσει!
Ο 41χρονος Στίβεν Γουέμπερ έκανε πλύση εγκεφάλου, με τα λεγόμενά του, στην 26χρονη Λάουρα Τσάπμαν, όταν η τελευταία επικοινώνησε με τον φωτογράφο, προκειμένου να πραγματοποιήσει ορισμένες λήψεις για το portfolio της.
Ο παρανοϊκός άντρας ισχυρίστηκε πως ήταν κατάσκοπος της MI5, ενώ είπε στην κοπέλα πως θα στρατολογούταν και εκείνη, και πως ένας Ρώσος εκτελεστής ονόματι Efjana είχε λάβει σαφείς οδηγίες, προκειμένου να την δολοφονήσει! Ο Γουέμπερ τρομοκράτησε τη νεαρή κοπέλα, λέγοντάς της πως οι δύο τους είχαν προσβληθεί από έναν φονικό ιό, πείθοντάς την σε τέτοιο βαθμό, που το μοντέλο έγραψε ένα αποχαιρετιστήριο γράμμα στην οικογένειά της!
Η νεαρή κοπέλα τρομοκρατήθηκε τόσο πολύ, που έμεινε στο πλευρό του Γουέμπερ για πάνω από μία εβδομάδα, με τους δύο τους να μετακινούνται σε διάφορα ξενοδοχεία της νότιας ακτής της Αγγλίας, πυροδοτώντας μία τεράστια αστυνομική καταδίωξη στην πορεία.
Τα ίχνη των δύο ανθρώπων εντοπίστηκαν εν τέλει σε μία ξύλινη καλύβα στο Ανατολικό Έσεξ, με τα πρώτα λόγια της κοπέλας στους αστυνομικούς να είναι: “Είστε η αστυνομία; Είμαι ασφαλής;”.
Ο Γουέμπερ καταδικάστηκε σε εννέα χρόνια φυλάκισης για απαγωγή, πρόκληση σοβαρών σωματικών τραυμάτων, τρομοκρατικές απειλές και εγκληματικό τραυματισμό. Ο κατήγορος Ρίτσαρντ Μπάρτον περιέγραψε την υπόθεση ως “απαγωγή δια εξαπάτησης”, ενώ αναφέρθηκε στον Γουέμπερ ως “ένας πανέξυπνος, παράφρονας άντρας με πολύ ισχυρή πειθώ”.

http://www.koolnews.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger