E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Δείτε το σπίτι του πιο βρωμιάρη εκατομμυριούχου αθλητή στον κόσμο! [φώτο]

Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013



Ξέρουμε ότι συνήθως, τα λεφτά δεν σου εξασφαλίζουν ούτε καλούς τρόπους, ούτε σε αλλάζουν σε καλύτερο άνθρωπο. Μάλλον το αντίθετο κατορθώνουν. 

 Ο Robert Swift υπήρξε αστέρας του NBA και υπεραθλητής από εκείνους που υπογράφουν συμβόλαιο με αρκετές δεκάδες εκατομμύρια δολάρια. Υπολογίζεται ότι από την συνολική του καριέρα σήμερα έχει περίπου 20 εκατομμύρια δολάρια σε τραπεζικές καταθέσεις όμως δεν ξόδεψε ελάχιστες δεκάδες για να προσλάβει κάποιο συνεργείο να του καθαρίσει το σπίτι.

Ο πρώην σταρ της ομάδας Seattle Supersonics μετακόμισε πριν λίγες μέρες από την κατοικία του στο Seattle. Ο νέος ιδιοκτήτης μόλις άνοιξε την πόρτα έπαθε σοκ και λογικά.

Το πίσω μέρος του κήπου είχε σχηματιστεί, σύμφωνα με το queen.gr, κυριολεκτικά βουνό από τα κόπρανα του σκύλου του, αλλά και το εσωτερικό του σπιτιού δεν ήταν σε καλύτερη κατάσταση. Το σπίτι δεν ήταν απλά βρώμικο, ήταν αστεία μόλυνσης. Ο πρώην ιδιοκτήτης δεν τηρούσε ούτε τους βασικούς κανόνες προσωπικής υγιεινής.Η κουζίνα ήταν γεμάτη με αδεία μπουκάλια από αλκοόλ και κουτιά πίτσας, ενώ η κατάσταση και στα 3 μπάνια του σπιτιού ήταν χειρότερη.Το σπίτι δεν είχε καθαριστείμήνες ίσως και χρόνια. Πάντού πεταμένες σακούλες, άδεια κουτιά από φάρμακα, κούτες, σκουπίδια και μουχλιασμένα φαγητά.

Το υπόγειο του σπιτιού μάλλον χρησιμοποιήθηκε σαν πεδίο σκοποβολής μια και οι τοίχοι είναι διάσπαρτοι με τρύπες από σφαίρες.Το ίδιο συμβαίνει και στους τείχους στα υπόλοιπα δωμάτια, όπου χάσκουν τεράστιες τρύπες σαν κάποιος να επιτέθηκε χτυπώντας με μανία.Το σπίτι είναι μια τεραστία χωματερή που μυρίζει άσχημα και θα χρειαστεί πολύς χρόνος και χρήματα για αν επανέλθει στην αρχική του κατάσταση.

thestival.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger