E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Στη φυλακή ο Κάρλος Τέβεζ της Μάντσεστερ Σίτι – Οδηγούσε χωρίς δίπλωμα

Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013



Στη φυλακή ενδέχεται να οδηγηθεί ο ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Σίτι, Κάρλος Τέβεζ, ύστερα από τη σύλληψή του για οδήγηση χωρίς κατοχή εγκεκριμένου διπλώματος. Ο Τέβεζ, του οποίου η άδεια οδήγησης είχε αφαιρεθεί για έξι μήνες στις 16 Ιανουαρίου, επειδή είχε καθυστερήσει να πληρώσει ορισμένα πρόστιμα, συνελήφθη χθες, κοντά στο σπίτι του, στο Τσέσαϊρ.
Ο Αργεντινός επιθετικός βγήκε με εγγύηση από το αστυνομικό τμήμα Macclesfield Police Station, επειδή δεν υπήρχε εύκαιρος διερμηνέας, ωστόσο θα επιστρέψει εκεί την Τρίτη. Εκπρόσωπος του αστυνομικού τμήματος ανέφερε: “Στις 17:13 χθες, η αστυνομία συνέλαβε έναν 29χρονο άντρα στον αυτοκινητόδρομο Α538 του Μακλέσφιλντ. Ο άντρας συνελήφθη για οδήγηση χωρίς εγκεκριμένα χαρτιά και ελευθερώθηκε με εγγύηση”.
Το μέγιστο πρόστιμο για οδήγηση χωρίς δίπλωμα είναι η εξάμηνη φυλάκιση και η πληρωμή 5.000 λιρών. Τα δικαστήρια, ωστόσο, μπορούν να αναθεωρήσουν την υπόθεση, τιμωρώντας τους παραβάτες για αντικοινωνική συμπεριφορά και επιβολή καταναγκαστικής εργασίας.

http://www.koolnews.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger