E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Έλληνας κατασκευάζει αυτοκίνητα στην Κατερίνη!

Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

Μια βιοτεχνία κατασκευής αυτοκινήτων στην Κατερίνη μας παρουσιάζει την Παρασκευή 8 Μαρτίου η εκπομπή «Με γνώση και μεράκι» της τηλεόρασης 4Ε.

Ποιος είπε ότι στην Ελλάδα δεν υπάρχουν δυνατότητες για την κατασκευή αυτοκινήτων από ανθρώπους που έχουν γνώσεις και αγαπούν το αυτοκίνητο...

Δείτε στην εκπομπή έναν Ελληνα ο οποίος έχει βαλθεί να αποδείξει πως τα λαμπρά μυαλά της Ελλάδος δεν πάνε χαμένα. Φτανει πια με την τετριμμένη πια φράση η «Ελλάδα τρώει τα παιδιά της». Θα προσπαθήσουμε να ανατρέψουμε αυτά τα στερεότυπα και να δώσουμε επιτέλους μια νότα αισιοδοξίας. Άλλωστε υπάρχει , είναι γεγονός. 

Γνωρίστε τον Ηλία Γαγανέλη. Η καταγωγή του είναι από τις Σέρρες, αλλά ο ίδιος έχει γεννηθεί στη Γερμανία. Εκεί δούλεψε σε φανοποιείο και ασχολήθηκε με τις ανακατασκευές και επειδή το ένα φέρνει το άλλο, μετά προχώρησε στις κατασκευές.

Έπιαναν και τα χέρια του, η δουλειά του ήταν… υπογραφή. Το 1996 αποφασίζει να γυρίσει στην πατρίδα αφού ήθελε όπως λέει να μεγαλώσουν τα παιδιά του εδώ.

Έτσι αποφάσισε να στήσει ένα φανοποιείο και μετά προχώρησε στις ανακατασκευές. Τα αυτοκίνητα έρχονταν και έρχονται ακόμα και σήμερα από το εξωτερικό και θα τα δείτε διάσπαρτα στις εγκαταστάσεις, σε διάφορες φάσεις ανακατασκευής.

Πριν λίγα χρόνια τολμά το επόμενο βήμα, να αρχίσει την κατασκευή αυτοκινήτων στη χώρα μας. Είχε την τεχνογνωσία, αλλά το παλεύει μόνος του χωρίς χρηματοδότηση και ακόμα και σήμερα παραμένει ο μοναδικός κατασκευαστής. 

Αυτή την Παρασκευή 8 Mαρτίου στις 20:20 φυσικά στην 4Ε. Σε επανάληψη την Δευτέρα 11 Μαρτίου στις 13:20 . Την ίδια ώρα και στον ΟΤΕ TV και διαδικτυακά αλλά και παγκόσμια μέσω δορυφόρων!




Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger