E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Νεα προκλητικη δηλωση του Κασιδιαρη!

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012




Νέα προκλητική δήλωση έκανε ο Ηλίας Κασιδιάρης για το Πολυτεχνείο.

Απ΄ότι φαίνεται συνεχίζουν οι δηλώσεις στελεχών της Χρυσής Αυγής σύμφωνα με τις οποίες δεν υπήρξαν νεκροί στην εξέγερση του Πολυτεχνείου.

Χαρακτηριστική ήταν η αναφορά του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, κατά τα εγκαίνια του γραφείου του κόμματος στο Αγρίνιο: «Πολλοί γνωρίζουν για το παραμύθι του Πολυτεχνείου...» είπε χαρακτηριστικά.

Έκανε λόγο για «ανύπαρκτους νεκρούς» του Πολυτεχνείου και «δήθεν τανκς που πήγε και θέρισε τους ανθρώπους». «Αυτά βέβαια είναι όλα ψέματα», επισήμανε.

Αναφερόμενος στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Πέτρο Τατσόπουλο, τον αποκάλεσε «Τσατσόπουλο» παραφράζοντας το όνομά του, χαρακτηρίζοντας τον ακόμη «άσχετο περί ιστορίας».





Share this article :

7 σχόλια:

  1. ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ= Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ= Η ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ + ΠΑΣΟΚ 2009-2012 ΠΟΣΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΛΟΓΩ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ; ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΣΥΓΚΡΙΣΗ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. Το ζητούμενο δεν είναι αν σκοτώθηκαν ή όχι άνθρωποι στο Πολυτεχνείο. Το ζητούμενο είναι ότι η αριστερίστικη νοοτροπία που κυριάρχησε στην Ελλάδα τα σαράντα χρόνια που ακολούθησαν, και οι εκφραστές της, μας έφεραν εδώ που είμαστε σήμερα, καταστρέφοντας μέσα σε 40 χρόνια τη χώρα. Ακόμα και οι υποτιθέμενες "δεξιές" κυβερνήσεις κυβέρνησαν με νοοτροπία αριστερότερη των αριστερών. Αν η χούντα ανατράπηκε για να είμαστε τώρα φτωχοί, καταχρεωμένοι, δακτυκλοδεικτούμενοι και παρίες της υφηλίου, με τρία εκατομμύρια παρείσακτους λαθροεγκληματίες, με την εγκληματικότητα στο κόκκινο, να ζούμε στη χώρα της μίζας και του φακελακιού, των συντεχνιών και των κομματόσκυλων, της ρεμούλας, της λαμογίας, της δήμευσης των περιουσιών των πολιτών, τότε εύλογα αναρωτιέται κανείς αν ήταν χειρότερη η χούντα από τη σημερινή κατάντια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. βρε καλοί μου άνθρωποι γιατί συνεχίζεται να τρώτε κουτόχορτο??? Νεκροί στο Πολυτεχνείο απο την επέμβαση ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ, αλλά νεκροί εκέινες τις μέρες ΥΠΗΡΧΑΝ σε αλλες περιοχές της Αθήνας. ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. Πάμε τώρα στα εύκολα: γιατί τόσα χρόνια μας έλεγαν ψέματα? Και πιο βασικό απο όλα, ποιοί μας έλεγαν ψέματα??? Μήπως η αξιότιμη τεμπέλα κατά τα άλλα κα Δαμανάκη που δούλεψε σκληρά στην ζωή της πηγαίνοντας απο κόμμα σε κόμμα και αλλάζοντας ιδεολογίες??? ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ, τον Παπαδόπουλο τον φέρανε στην εξουσία για να παιξουν το παιχνίδι τους, αλλά στο τέλος δεν τους βγήκε και τον αλλάξαν με τον Ιωαννίδη. Ερώτημα προς ΠΑΝΤΕΣ: Ήταν φασίστας? ίσως. Ήταν χουντικός? ναι. Έγιναν κατάπτιστα γεγονότα επι των ημερών του? ναι. Υπέφεραν άνθρωποι απο το καθεστώς του? ναι. Ήταν πατριώτης? ναι. Αγαπούσε την Ελλάδα? μάλλον ναι γιατί δεν μπορώ να εξηγήσω διαφορετικά το γεγονός ότι όταν του δόθηκε χάρη αυτός αρνήθηκε και προτίμησε να πεθάνει στην φυλακή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  4. Στο Πολυτεχνείο δεν υπήρξαν νεκροί. Αυτό είναι παραμύθι των αριστεροφασιστών. Γνωρίζω άτομα που υπήρξαν εκείνη την ημέσα στο Πολυτεχνείο και μου το έχουν επιβεβαιώσει. Μόνο μερικές φάπες έπεσαν στους φοιτητές από πλευρά των αστυνομικών. Όσο αφορά την λίστα που εμφανίζουν μερικοί ότι πέθαναν από μικρά παιδιά μέχρι και ηλικωμένοι. Αυτοί δεν έχουν καμμία σχέση με το Πολυτεχνείο. Τα ονόματα αυτών των νεκρών πάρθηκαν από το βιβλίο συμβάντων της αστυνομίας και παρουσιάστηκαν ότι δήθεν πέθαναν μέσα στο Πολυτεχνείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  5. Ειμουν εκει εκεινη τη νυχτα, απλα απο περιεργεια καθως ειμουν μικρος κι δεν ειχα πολιτικοποιηθει. Το μονο που ειδα ηταν αστυνομικους να δερνουν μαλλιαδες. Σε αντιθεση με σημερα οι μαλλιαδες δεν ηταν επιθετικοι, απλα ετρεχαν απο τα κλομπ κι τα δακρυγονα. Ηταν πολλοι περαστικοι περιεργοι που κυττουσαν κι τωρα πιστευω οτι θα ηταν της ασφαλειας. Επειδη εμενα εκει, μεχρι το πρωι ειχαν πεσει περιπου 8 πυροβολισμοι στη περιοχη ολο το βραδυ. Το τανκ ειχε παρκαρει στην Γεωγραφικη Υπηρεσια του Στρατου απο το πρωι κι για αυτο ειχα πονηρευτει οτι κατι θα παιχτει κι βγηλα απο το απογευμα στη Πατησιων να χαζεψω. Το τανκ εσπασε τη πορτα, αλλα οι φανταροι δεν ειχαν προθεση να χτυπησουν κανενα. Αιματα δεν υπηρχαν, νεκροι δεν υπηρχαν, αλλα ειδα αρκετους μαλλιαδες με αιματα στο προσωπο. Σημερα τα παιδια μου γνωριζουν την αληθεια για τους μαιμου νεκρους που εγιναν το αλλοθι για τους μαιμου ηρωες που τους ψηφισαν οι μαιμου τυφλοι. Τα παιδια μου δεν συμμετεχουν στις μαιμου εκδληωσεις στις 17/11, οπω ςκι εγω δεν συμμετειχα ποτε. Οταν καποια Πασοκοφατσα καθηγητης μου πουλαγε πνευμα, του εξηγουσα οτι εγω τα ειδα με τα ματια μου, ΕΙΜΟΥΝ ΕΚΕΙ. Ουτε ΧΑ ειμαι ουτε Καμμενος, εχω να ψηφισω 30 χρονια. Δεν απασχολει τι θα απαντησετε η αν με πιστευετε. Μαιμου παντως ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  6. Ένας ολόκληρος λαός πιστεύει επι 39 χρόνια οτι υπάρχουν ...νεκροί στο Πολυτεχνείο! Aristeri παράκρουση και σχιζοφρένεια... Πετάει ο γάιδαρος;; - ΠΕΤΑΕΙ !!! φωνάζουν οι περισσότεροι βοϊδοέλληνες... ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ = ΨΕΥΤΕΣ - ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ - ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΝΕΚΡΟΙ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΡΕ ΜΟΣΧΑΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ.ΕΤΣΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΥΘΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΘΑ ΣΥΝΔΕΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΜΕ ΤΡΑΝΤΑΧΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΛΕΦΤΟΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ. πχ ΔΑΜΑΝΑΚΑΙΝΕΣ,ΠΑΠΟΥΤΣΗΔΕΣ,ΛΑΛΙΩΤΗΔΕΣ κλπ. ΕΤΣΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑΡΓΕΣΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΑ ,ΒΟΗΘΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΠΟΙΟΙ ΚΑΛΙΕΡΓΟΥΣΑΝ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΣΚΟΠΟ. ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΝΟΜΑ..ΑΣΕ ΠΟΥ Μ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΠΟΛΛΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΕΜΠΑΘΕΙΣ ΤΡΕΛΑΙΝΟΝΤΑΙ. ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑΝ ΝΕΚΡΟΙ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ. ΥΠΗΡΞΑΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ. ΕΠΙΣΗ ΝΑ ΤΟΝΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΦΤΑΕΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ.ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΕ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΡΟΤΡΟΠΗ ΜΟΥ. ΕΤΣΙ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ ΛΕΜΕ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΒΙΩΜΑ ΚΑΙ ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΟΤΙ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΑΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger