E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Γιατί φούντωσαν ξανά οι φήμες ότι ο Τζορτζ Κλούνεϊ είναι γκέι

Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013


Δίνουν και παίρνουν ξανά οι φήμες ότι γόης του Χόλιγουντ, καρδιοκατακτητής, Τζορτζ Κλούνεϊ είναι γκέι! Τι και αν στο πλάι του έχουν σταθεί ορισμένες από τις ομορφότερες γυναίκες του πλανήτη, η επίμονη άρνησή του να πάρει μια συγκεκριμένη απόφαση κάνει κάθε τρεις και λίγο τις φήμες για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις να φουντώνουν. Ποια είναι αυτή η εμμονή του;
Η άρνησή του να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας. Λίζα Σόουντον και Ελιζαμπέτα Κανάλις πέρασαν από τη ζωή του χωρίς, όμως, να τον πείσουν να αφήσει πίσω την εργένικη ζωή.
Εδώ και δύο χρόνια ο Τζορτζ Κλούνεϊ βγαίνει με την Στέισι Κίμπλερ. Και σε αντίθεση με τα σενάρια που τους ήθελαν να κάνουν το επόμενο βήμα, τελικά το διάσημο ζευγάρι χωρίζει.
Σύμφωνα με φίλους του ζευγαριού «είναι θέμα χρόνου ο χωρισμός. Έχουν ελάχιστα κοινά, ενώ είναι μεγάλη και η διαφορά ηλικίας. Εκείνη θέλει να βγαίνει έξω, εκείνος θέλει πιο χαλαρές στιγμές».
Η άρνησή του να ξανανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας (ήταν παντρεμένος από το 1989 έως το 1993 με την Τάλια Μπάλσαμ), αλλά και η απόφασή του να χωρίζει τις συντρόφους του κάνει τις φήμες να φουντώνουν ξανά και ξανά...

http://www.iefimerida.gr/


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger