E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Τα Ζώδια Σήμερα 16 Ιανουαρίου 2013

Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013


Κριός

21/3-20/4

Σήμερα σε χαρακτηρίζει μια θετική διάθεση, αγαπητέ Κριέ, που θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις όποιο εμπόδια εμφανιστεί μπροστά σου. Ακόμα και σε κάποια ζητήματα που σε έχουν απογοητεύσει και τα είχες αφήσει, σήμερα θα μπορέσεις να δώσεις οριστικές λύσεις. Ό,τι κι αν γίνει, μην αφήσεις τίποτα να ανακόψει τη δυναμική σου πορεία.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, φίλε Κριέ, είναι πολύ σημαντικό να αφήσεις τα προβλήματα και τα άγχη μακριά από τη σχέση σου, για να νιώσεις καλύτερα και εσύ αλλά και ο σύντροφός σου. Προσπάθησε να δείξεις το ενδιαφέρον σου και κάνε ό,τι μπορείς για να δημιουργήσεις ένα ευχάριστο κλίμα μεταξύ σας. Αν είσαι αδέσμευτος, θα δεχτείς προσκλήσεις που δεν πρέπει να αρνηθείς, γιατί σου χρειάζεται λίγη διασκέδαση με άτομα, που σε κάνουν να αισθάνεσαι όμορφα.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Κριός, στη δουλειά σου καλό είναι να αποφύγεις τις βιαστικές κινήσεις, που μπορεί να σε οδηγήσουν σε κάποιο ρίσκο. Γενικά, επιστράτευσε τη σύνεση και τη λογική σου πριν κάνεις οποιαδήποτε συμφωνία, ιδιαίτερα αν σχετίζεται με οικονομικά θέματα.





Ταύρος
21/4-20/5
Αν είσαι Ταύρος, η σημερινή μέρα απαιτεί την προσοχή σου, γιατί μπορεί να προκύψουν προβλήματα εκεί που δεν το περιμένεις. Μην αγχωθείς, γιατί ο πανικός θα σε αποσυντονίσει και μόνο χειρότερα θα τα κάνεις. Αντίθετα, αν βάλεις μπροστά τη λογική σου, θα βρεις τις καλύτερες λύσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, φίλε Ταύρε, καλό είναι να αποφύγεις τα μεγάλα λόγια και τις εντάσεις, γιατί είναι πολύ εύκολο να βγεις εκτός ελέγχου με το σύντροφό σου. Δείξε υπομονή και λίγη περισσότερη διπλωματία. Αν κοιμάσαι μόνος σου τα βράδια, μάλλον πρέπει να βάλεις λίγο νερό στο κρασί σου, για να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στα επαγγελματικά σου υπάρχουν θέματα που επανέρχονται, αγαπητέ Ταύρε, κυρίως με συνεργασίες που σε στενοχωρούν και σε έχουν απογοητεύσει. Καλύτερα να αποφύγεις τις ριζικές αποφάσεις, γιατί θα είναι εν βρασμώ ψυχής. Τα οικονομικά σου, απ’ την άλλη, πηγαίνουν καλύτερα και αν συνεχίσεις την προσπάθεια που κάνεις, θα έχεις πολύ σύντομα θετικά αποτελέσματα.





Δίδυμοι
21/5-21/6

Το τελευταίο διάστημα ήταν αρκετά πιεσμένο για εσένα, αγαπητέ Δίδυμε, και τα σημάδια της κούρασης είναι πλέον έντονα επάνω σου. Καιρός να κάνεις κάτι για τον εαυτό σου, ξεκινώντας από την εμφάνιση και καταλήγοντας στην υγεία σου. Γενικά, είναι μια καλή μέρα για να βάλεις τη ζωή σου σε μια σειρά και να αλλάξεις ό,τι σε χαλάει.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Δίδυμος, θα ήταν καλό σήμερα να αποφύγεις τον εκνευρισμό και τις εντάσεις με το σύντροφό σου. Μπορείς να ηρεμήσεις και να περάσεις όσο καλύτερα γίνεται μαζί του. Αν είσαι μόνος, η μέρα είναι πολύ ευνοϊκή για να γνωρίσεις νέους ανθρώπους, αρκεί να έχεις τη διάθεση να ανοιχτείς σε γνωριμίες. 

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, φίλε Δίδυμε, υπάρχει ένα αρκετά πιεσμένο πρόγραμμα και για να ανταποκριθείς, θα πρέπει να έχεις μια πολύ καλή οργάνωση και να μην αφήσεις τίποτα να σου την χαλάσει. Πάντως, η μέρα θα έχει πολλές ευκαιρίες, κυρίως στα οικονομικά σου. Όλα θα πάνε καλύτερα, αν είσαι σε εγρήγορση.




Καρκίνος
22/6-22/7

Σήμερα, φίλε Καρκίνε, μπορείς να αξιοποιήσεις τις διάφορες ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν, για να τελειώνεις με ζητήματα του παρελθόντος που σου δημιουργούν έντονο άγχος. Θα μπορέσεις να δώσεις οριστικές λύσεις, αρκεί να μην υποκύψεις στον πειρασμό των αναβολών, όπως συνήθως… Άλλωστε σύντομα, νέα θέματα θα προκύψουν και θα πρέπει να είσαι απαλλαγμένος από το παρελθόν.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Η μέρα στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Καρκίνε, είναι πολύ ερωτική και θα σου δοθεί η δυνατότητα να εκφράσεις τα συναισθήματά σου. Μην διστάσεις να πάρεις πρωτοβουλίες ή να κάνεις μια έκπληξη στο ταίρι σου, που θα ανανεώσει τη σχέση σας. Αν είσαι αδέσμευτος, μπορείς να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει και να αφήσεις την καλή σου διάθεση να γοητεύσει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Καρκίνος, καλό θα είναι να λειτουργήσεις ομαδικά στη δουλειά σου και να μην προσπαθείς να τα κάνεις όλα μόνος σου, γιατί θα αγχωθείς πολύ και δεν θα καταφέρεις τίποτα. Στα οικονομικά σου, από την άλλη, η κατάσταση δείχνει να πηγαίνει καλύτερα και, με λίγη προσοχή, μπορείς να φέρεις μια ισορροπία.





Λέων
23/7-23/8

Η σημερινή Τετάρτη ενισχύει τη δυναμικότητα και την ενέργειά σου, αγαπητέ Λέων, και με λίγη καλή διάθεση, μπορείς να ξεπεράσεις πολλά προβλήματα, που σε ταλαιπωρούν με τη στασιμότητά τους εδώ και καιρό. Προσοχή όμως στο άγχος, γιατί δεν αποτελεί καλό σύμβουλο και σε οδηγεί σε λανθασμένες κινήσεις. Μέσα σε όλα αυτά που έχεις να κάνεις, βρες και λίγο χρόνο για ξεκούραση. Το χρειάζεσαι επειγόντως.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Φίλε Λέων, για να φτιάξουν τα πράγματα στα αισθηματικά σου, είναι σημαντικό να βρεις χρόνο και ενέργεια για τη σχέση σου. Έχεις παραμελήσει την προσωπική σου ευτυχία μέσα στην γενικότερη προβληματική ατμόσφαιρα και είναι καιρός να κάνεις κάτι γι’ αυτό. Αν πάλι έχεις ερωτικές μοναξιές, η σημερινή μέρα θα σε βοηθήσει να πλησιάσεις το άτομο που σου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στα επαγγελματικά σου, τα πράγματα είναι καλά, αν είσαι Λέων. Αρκεί να διατηρήσεις σήμερα την ψυχραιμία σου, για να ανταποκριθείς σε κάποιες έκτακτες υποχρεώσεις με επιτυχία και να προχωρήσεις ανενόχλητος προς τους στόχους σου. Καλό είναι να αποφύγεις τα θέματα που μπορεί να σε οδηγήσουν σε διαφωνία με τους συνεργάτες σου. Αλλά και στα οικονομικά σου, η δυναμική σου στάση θα βοηθήσει να βρεις λύσεις, για να αυξήσεις τα έσοδά σου.




Παρθένος
24/8-22/9

Οι επιλογές που κάνεις έχουν και τις επιπτώσεις τους, φίλε Παρθένε. Σήμερα λοιπόν, που είναι μια παράξενη μέρα για το ζώδιό σου, εξέτασε προσεκτικά τα δεδομένα και τις επιλογές σου και μείνε συγκεντρωμένος στους στόχους σου. Αξιοποίησε σωστά και τον χρόνο και τους ανθρώπους γύρω σου. Δεν υπάρχει λόγος να επιτρέπεις σε κάποιους να σε ταλαιπωρούν ψυχικά και όσο πιο σύντομα το καταλάβεις, τόσο το καλύτερο.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Παρθένος, η Σελήνη από το απόγευμα και μετά στον Κριό, δημιουργεί ένα ευχάριστο, ερωτικό και παιχνιδιάρικο κλίμα στην επικοινωνία με τον σύντροφό σου. Από την άλλη, ο Άρης στον Υδροχόο σου ανεβάζει την ερωτική λίμπιντο στα ύψη. Τι το καλύτερο λοιπόν για απόψε στα αισθηματικά σου; Ακόμα κι αν είσαι αδέσμευτος, είναι μία καλή ευκαιρία να διεκδικήσεις και να κατακτήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ερωτικά!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, αγαπητέ Παρθένε, έχεις αρκετή πίεση και θέλεις να τελειώνεις με κάποια θέματα, που ακόμη είναι στάσιμα. Προτάσεις, αλλαγές και μετακινήσεις ευνοούνται. Στα οικονομικά σου, μπορείς να κλείσεις σημαντικές συμφωνίες, αλλά μην παρασυρθείς σε άσκοπα έξοδα.





Ζυγός
23/9-22/10

Ιδιαίτερα ευνοϊκή είναι η σημερινή μέρα για εσένα, αγαπητέ Ζυγέ, καθώς θα σου δοθεί η ευκαιρία να δώσεις λύσεις, σε προβλήματα που σε απασχολούν εδώ και καιρό. Θα μπορέσεις να διευθετήσεις πολλά ζητήματα που αφορούν σε οικογενειακές υποθέσεις και να αποκαταστήσεις τις σχέσεις με τα δικά σου άτομα.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, φίλε Ζυγέ, είναι καιρός να μιλήσεις ανοιχτά με το ταίρι σου, γιατί η εσωστρέφεια που σε χαρακτηρίζει τον τελευταίο καιρό, δημιουργεί προβλήματα και σας αποξενώνει. Αν είσαι μόνος, ασχολήσου σήμερα με την εξωτερική σου εμφάνιση και μην παρασύρεσαι με την κάθε γνωριμία που θα σε κολακέψει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Ζυγός, θα πρέπει να είσαι ψύχραιμος και μετρημένος στις κινήσεις σου, για να δώσεις μια νέα ώθηση στη δουλειά σου και να κάνεις νέα σχέδια. Προσοχή στις βιαστικές ενέργειες, που μπορεί να οδηγήσουν σε λάθη. Τα οικονομικά σου, επίσης, θέλουν μεγάλη προσοχή και σωστό προγραμματισμό, γιατί υπάρχουν υποχρεώσεις, που πρέπει να καλύψεις άμεσα.




Σκορπιός
23/10-22/11

Αν είσαι Σκορπιός, σήμερα θα νιώθεις πως τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στα σχέδιά σου και μπορείς να πετύχεις ό,τι επιθυμείς. Το μόνο που χρειάζεται είναι να δείξεις προσοχή στις βιαστικές κινήσεις, που θα σε αποσυντονίσουν και θα σε βγάλουν από τη σειρά σου. Επίσης, καλό είναι να περιορίσεις την ευαισθησία σου, γιατί θα σε κρατήσει πίσω στους στόχους σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, θα πρέπει να δείξεις μεγαλύτερη κατανόηση απέναντι στο σύντροφό σου, φίλε Σκορπιέ, και να μην ξεσπάς πάνω του με κάθε αφορμή, η οποία δεν είναι και τόσο σημαντική. Αν έχεις ερωτικές μοναξιές, η περίοδος αυτή είναι πολύ θετική και μπορεί να φέρει δίπλα σου ενδιαφέροντα πρόσωπα. Μη διστάσεις να μιλήσεις και να ανοιχτείς σε νέες γνωριμίες.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, αγαπητέ Σκορπιέ, θα πρέπει να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό που σου προκαλούν κάποιες συνεργασίες και να χειριστείς με ηρεμία τις όποιες δυσκολίες προκύψουν. Τα οικονομικά σου πάνε καλύτερα και σύντομα θα μπορέσεις να βρεις νέες πηγές εσόδων. Μη σταματάς τις προσπάθειες.





Τοξότης
23/11-21/12

Για εσένα που είσαι Τοξότης, η σημερινή μέρα φέρνει μοναδικές ευκαιρίες, που δεν πρέπει να τις αφήσεις να περάσουν αναξιοποίητες. Το πρώτο που πρέπει να κάνεις, είναι να σκεφτείς σοβαρά τι είναι αυτό που θέλεις από τη ζωή σου και, αν χρειάζεται να κάνεις κάποιες δραστικές αλλαγές για να το πετύχεις, μη διστάσεις. Η τύχη σε ευνοεί ιδιαίτερα!

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, αγαπητέ Τοξότη, η αισιόδοξη διάθεση που έχεις φαίνεται και μέσα στη σχέση σου και σε κάνει να εκφράζεις την αγάπη σου στο σύντροφό σου, με τον καλύτερο τρόπο. Αυτή η στάση θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις τα προβλήματα που έχεις και να νιώσεις πολύ όμορφα. Αν βαδίζεις σε μοναχικά μονοπάτια, η γοητεία σου σήμερα δεν περνά απαρατήρητη. Μην μένεις κλεισμένος στο σπίτι.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στα επαγγελματικά σου, φίλε Τοξότη, τα πράγματα πάνε πολύ καλά και σήμερα ευνοούνται τα ξεκινήματα και οι νέες συνεργασίες. Θα δεις τους συνεργάτες σου να είναι ανοιχτοί στις ιδέες σου, ακόμα κι αν είναι αρκετά πρωτοπόρες και περίπλοκες. Προσοχή στα οικονομικά, γιατί ο ενθουσιασμός σου σε οδηγεί σε άσκοπα έξοδα.





Αιγόκερως
22/12-19/1

Σήμερα θα σου δοθεί η ευκαιρία να δεις λίγο διαφορετικά τις καταστάσεις που σε απασχολούν, φίλε Αιγόκερε, και να νιώσεις πιο αισιόδοξος για την έκβασή τους. Αυτό που πρέπει να πάρεις απόφαση, είναι πως δεν μπορείς να αφήνεις τα προβλήματα σου να μεγαλώνουν, αλλά οφείλεις να τα αντιμετωπίσεις άμεσα, γιατί μετά θα πελαγώσεις. Πάντως, η σημερινή σου στάση θα σε βοηθήσει να οδηγηθείς στις καλύτερες λύσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου, τα πράγματα πάνε πολύ καλά, αγαπητέ Αιγόκερε. Η υπομονή και η κατανόηση που δείχνεις τον τελευταίο καιρό στο σύντροφό σου, θα σε βοηθήσει να δεις πιο αισιόδοξα τα προβλήματα που υπάρχουν και να τα λύσεις με τον καλύτερο τρόπο. Αν είσαι ελεύθερος, η περίοδος αυτή είναι πολύ καλή για μια νέα γνωριμία, που μπορεί και να καταλήξει σε σχέση ζωής.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Αιγόκερως, η δουλειά σου θα έχει κάποιες δύσκολες στιγμές και θα χρειαστεί να είσαι πολύ προσεκτικός στους χειρισμούς σου, για να μη βρεθείς εκτεθειμένος σε κάποιες συζητήσεις με τους συνεργάτες σου. Γενικά, κράτησε μια ουδέτερη στάση και δεν θα χάσεις. Στα οικονομικά σου, τα πράγματα είναι λίγο δύσκολα, αλλά με ψυχραιμία και λογική, θα μπορέσεις να τα καταφέρεις μια χαρά.




Υδροχόος
20/1-19/2

Σήμερα, αγαπητέ Υδροχόε, θα δεις να συμβαίνουν αρκετές αλλαγές και οι εξελίξεις θα σε προλαβαίνουν σε διάφορα επίπεδα. Φρόντισε να είσαι όσο πιο καλά προετοιμασμένος γίνεται και κυρίως, να μην χάσεις την ψυχραιμία σου, από την ταχύτητα των γεγονότων. Μεγάλη προσοχή στις οικογενειακές σου σχέσεις, γιατί εκεί υπάρχουν κάποιες λεπτές ισορροπίες, που κινδυνεύουν.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Αν είσαι Υδροχόος, στα αισθηματικά σου τα πράγματα βελτιώνονται, καθώς θα νιώσεις να έχεις έρθει πιο κοντά στο σύντροφό σου και θα μπορέσεις να μιλήσεις για όσα σκέφτεσαι, αλλά και να περάσεις μια ερωτική βραδιά, γεμάτη τρυφερότητα μαζί του. Αν πάλι κοιμάσαι μόνος σου τα βράδια, θα πρέπει να διώξεις την κακή διάθεση, για να σε πλησιάσει κάποιο άτομο που πραγματικά να σε ενδιαφέρει.

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Στη δουλειά σου, χρειάζεται διπλωματία και διαλλακτικότητα, φίλε Υδροχόε, για να ολοκληρώσεις το συντομότερο τα σχέδιά σου. Να θυμάσαι ότι κάποιοι συνεργάτες θα σου φανούν ιδιαίτερα χρήσιμοι και καλό είναι ζητήσεις τη βοήθειά τους. Τα οικονομικά σου χρειάζονται προσοχή. Μην αποφασίσεις βιαστικά για κάποιες συμφωνίες, που μπορεί να έχουν οικονομικό ρίσκο.




Ιχθείς
20/2,20/3

Λίγο περίεργη είναι η σημερινή Τετάρτη για εσένα, φίλε Ιχθύ. Από τη μία έχεις μια δυναμική στάση, που σε οδηγεί σε δραστικές κινήσεις για να βγεις από διάφορα αδιέξοδα που σε ταλαιπωρούν. Απ’ την άλλη, όμως, τα νεύρα σου θα δοκιμαστούν και μπορεί να βρεθείς μπλεγμένος σε διαφωνίες και παρεξηγήσεις με τους δικούς σου ανθρώπους.

Αισθηματικές Προβλέψεις.
Στα αισθηματικά σου είναι μια καλή μέρα, αγαπητέ Ιχθύ, να μιλήσεις στο σύντροφό σου για ό,τι σε προβληματίζει και σου χαλάει τη διάθεση. Αυτό είναι ο μόνος τρόπος να αλλάξεις το αρνητικό κλίμα, που μπορεί να υπάρχει μέσα στη σχέση σου. Αν πάλι πίνεις καφέ με τη μοναξιά, η βραδιά ευνοεί τη γοητευτική σου πλευρά. Αξιοποίησέ την κατάλληλα!

Επαγγελματικές Προβλέψεις.
Αν ανήκεις στους Ιχθείς, καλό είναι να αποφύγεις τις νέες υποχρεώσεις στη δουλειά σου, γιατί ήδη έχεις πολλά που πρέπει να κάνεις. Ωστόσο, θα σου γίνουν κάποιες προτάσεις που μπορεί να σε ενδιαφέρουν και δεν πρέπει να τις απορρίψεις, πριν τις σκεφτείς καλά. Τα οικονομικά σου, απ’ την άλλη, είναι σε καλό δρόμο, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι μπορείς να βγεις από το πρόγραμμά σου, γιατί θα βρεθείς και πάλι χρεωμένος.
Πηγή: myastro.gr


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger