E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Tι δείχνουν τα μακριά ανδρικά δάχτυλα;

Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

Στα δάχτυλα θα κοιτάνε πλέον οι γυναίκες τους άνδρες, αφού σύμφωνα με μια νέα καναδική επιστημονική μελέτη, το μέγεθός τους αποτελεί ένδειξη πλούτου.


Σύμφωνα με τους ερευνητές του Πανεπιστημίου Κονκόρντια, όσο μακρύτερο παράμεσο έχει κάποιος σε σχέση με τα υπόλοιπα δάχτυλά του χεριού του, ιδιαίτερα σε σχέση με τον δείκτη του, τόσο αυξάνεται η πιθανότητα να κερδίζει περισσότερα χρήματα. Οι επιστήμονες του καναδικού πανεπιστημίου διαπίστωσαν πως το μήκος του παράμεσου «αποκαλύπτει» πόσο ανταγωνιστικός είναι κάποιος στη δουλειά του αλλά και στην καθημερινότητα του, στην επίτευξη επαγγελματικών συμφωνιών, σε διαπραγματεύσεις, ακόμη και στο «κυνήγι» της κοπέλας που επιθυμεί να κατακτήσει.

Σύμφωνα με την ίδια έρευνα, οι γυναίκες γοητεύονται από τέτοιους άνδρες, αλλά δείχνουν να επιλέγουν για μόνιμους συντρόφους τους πιο αξιόπιστους και λιγότερο τολμηρούς άνδρες που συνήθως έχουν μακρύτερο δείκτη σε σχέση με τον παράμεσο. Το επίπεδο της ορμόνης τεστοστερόνης επιδρά, ήδη από τη μήτρα της μητέρας, στο σχετικό μήκος των δαχτύλων του παιδιού, τόσο στα αγόρια όσο και στα κορίτσια, αλλά επηρεάζει περισσότερο τη συμπεριφορά των ανδρών.

Η έρευνα βασίστηκε στο σκεπτικό πως όταν ένας άνδρας έχει υψηλό επίπεδο τεστοστερόνης, άρα και μακρύτερο παράμεσο σε σχέση με τον δείκτη, τότε έχει περισσότερη αυτοπεποίθηση αλλά και την τάση να θέλει να νικάει παντού στη ζωή του, πράγμα που τον ωθεί να βγάζει περισσότερα χρήματα. Εκτός από τα χρήματα, η συγκεκριμένη τάση συναντάται και σε δύο ακόμη τομείς, στα σπορ αλλά και στις ερωτικές σχέσεις.

Αντίθετα, σύμφωνα με τους Καναδούς ερευνητές, η συμπεριφορά των γυναικών δεν συσχετίζεται με το μήκος και την αναλογία των δαχτύλων τους.


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger