E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Κι όμως το πρόσωπο που βλέπετε, ανήκει σε διάσημο άντρα pop star των 80’s [φωτο]

Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Η απίστευτη μεταμόρφωση από τις πλαστικές επεμβάσεις...

Ο μεγαλύτεροι σε ηλικία αναγνώστες και οι λάτρεις της 80's μουσικής αποκλείεται να μην έχουν ακούσει ή να μην έχουν χορέψει την παγκόσμια επιτυχία του 1985 "You spin me round". Πίσω από την τεράστια επιτυχία ήταν το συγκρότημα "Dead or Alive" και ο δημιουργός του, ο Pete Burns, μια ιδιαίτερη περίπτωση στην αγγλική μουσική σκηνή. Ήδη από τα τέλη της δεκαετίας του 70, ο Burns σόκαρε το κοινό του με την ανδρόγυνη φιγούρα του και τις ανάλογες στιλιστικές του επιλογές, το βαρύ make up, τα μακριά μαλλιά, το περιποιημένο μανικιούρ με τα μακριά νύχια και το χαρακτηριστικό κάλυμμα του πειρατή στο μάτι του.

Ο Burns όμως δεν έγινε διάσημος μόνο για τη μουσική του, άλλα και για την αδυναμία του στην πλαστική χειρουργική, μια αδυναμία που είχε ολέθρια αποτελέσματα στην εικόνα του. Μάλιστα πριν λίγα χρόνια μπλέχτηκε σε μια δικαστική διαμάχη με τον γιατρό που του έφτιαξε τα χείλη του.
Το τι επιλέγει ο καθένας στην προσωπική του ζωή και πώς θέλει να φέρεται στον εαυτό του, είναι δικαίωμά του, όμως δεν γίνεται να μην σταθούμε σε αυτό το παραμορφωμένο από τις επεμβάσεις πρόσωπο, με τα τρομακτικά χείλη, τα έντονα ζυγωματικά και τα τραβηγμένα μάτια.
Πάντως άσχετα με την εμφάνιση, ο 53χρονος σήμερα Burns, υπήρξε παντρεμένος για 28 ολόκληρα χρόνια με την κομμώτρια Lynne Corlett, από το 1978 ως το 2006.

queen.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger