E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Έρευνα: Οι γυναίκες με λεπτή μέση σας κάνουν να πετάτε στο κρεβάτι!

Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013



Εδώ και δεκαετίες η επιθυμία των περισσότερων ανδρών σε όλο τον κόσμο είναι να φλερτάρουν γυναίκες με περισσότερες καμπύλες. Μια νέα έρευνα από σκωτσέζους ερευνητές αποκάλυψε ότιόσο πιο λεπτή μέση έχει μια γυναίκα, τόσο πιο ικανοποιημένη θα είναι από εσένα καθώς είναι λιγότερο πιθανό να αντιμετωπίσεις πρόβλημα στυτικής δυσλειτουργίας.
Για να εκτιμηθεί η σχέση μεταξύ του μεγέθους της μέσης των γυναικών και τη σεξουαλική αντιληπτή ελκυστικότητα της γυναίκας στο σύντροφό της -και παράλληλα τη γενική σεξουαλική ικανοποίηση της- έχουν αξιολογήσει τη σεξουαλική λειτουργία του άνδρα με τη χρήση ενός ερωτηματολογίου που ονομάζεται Διεθνής Δείκτης Στυτικής Λειτουργίας.
Κατέγραψαν επίσης το πόσο συχνά οι συμμετέχοντες στη μελέτη -700 άνδρες από την Τσεχία ηλικίας 35-65 ετών – είχαν σεξουαλική επαφή. Οι άνδρες που είχαν τις μεγαλύτερες επιδόσεις στο σεξ ήταν νεότεροι, είχαν νεότερες γυναίκες και οι σύντροφοί τους είχαν λεπτότερη μέση. Ήταν, επίσης, περισσότερο σεξουαλικά ικανοποιημένοι.
Ο επικεφαλής της έρευνας Στιούαρτ Μπρόντι, καθηγητής ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο της Δυτικής Σκωτίας, δήλωσε ότι ήταν «αξιοσημείωτο» ότι μια γυναίκα με λεπτή μέση θεωρήθηκε πιο ελκυστική σε όλα τα μέτρα της σεξουαλικής λειτουργίας ανεξάρτητα από την ηλικία των δύο εταίρων. Είπε ότι υπήρχαν δύο κύριες πιθανές αιτίες για το «φαινόμενο μέση». Ο ένας ήταν ότι το κοιλιακό λίπος του σώματος των γυναικών μειώνει τη δική τους επιθυμία σε ορμονικό επίπεδο και ίσως εμποδίζει τη λίμπιντό τους. Ο άλλος λόγος ήταν ότι απλά οι άνδρες βρίσκουν τις αδύνατες γυναίκες πιο ελκυστικές.
Ανέφερε μάλιστα εμπεριστατωμένα: «Η πιο συναρπαστική εξήγηση ήταν ότι πιο λεπτές γυναίκες είναι, κατά μέσο όρο, πιο σεξουαλικά ελκυστικές για τους άνδρες, με αποτέλεσμα πιο συχνό σεξισχυρότερες στύσεις και μεγαλύτερη ικανοποίηση! Αυτό δεν αποτελεί έκπληξη, δεδομένου ότι η περίσσεια συσσώρευση σωματικού λίπους ειδικά στην κοιλιά, σχετίζεται με αυξημένο κίνδυνο καρδιαγγειακών και νεοπλασματικών διαταραχών (Σινγκχ, 2002)».
Όσον αφορά τη μέτρηση της μέσης, οι ερευνητές επισήμαναν ότι η περίμετρος της μέσης είναι συχνά ικανή να υποδείξει σύμφωνα με το Δείκτη Μάζας Σώματος (ΔΜΣ) αν επίκειται ιδιαίτερος κίνδυνος καρδιακής νόσου στις γυναίκες.
Τα καλά νέα ύστερα από αυτή την έρευνα είναι ότι γλιτώσατε την αγγαρεία να σας στέλνει βραδιάτικα για μάφιν. Ωστόσο μην επαναπαύεστε εσείς… Οι ερευνητές σημείωσαν ότι το ίδιο ισχύει και για τους άντρες, καθώς όσο μεγαλύτερο λίπος έχετε και εσείς, τόσο χαμηλότερη σεξουαλική ικανοποίηση θα έχετε. Προσοχή λοιπόν για περισσότερο σεξ και περισσότερη ικανοποίηση!

http://www.koolnews.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger