E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Θερμό επεισόδιο Μουρίνιο - Κριστιάνο Ρονάλντο στα αποδυτήρια της Ρεάλ

Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013



Ανω – κάτω φέρεται πως έγιναν τα αποδυτήρια της Ρεάλ Μαδρίτης μετά το νικηφόρο παιχνίδι κυπέλλου απέναντι στην Βαλένθια με τον προπονητή της ομάδας και τον σούπερ σταρ Κριστιάνο Ρονάλντο να έχουν έντονη αντιπαράθεση.
Οι φήμες θέλουν τους δύο άντρες να έχουν σοβαρό διαπληκτισμό μετά το τέλος του αγώνα και λίγο έλειψε να έρθουν στα χέρια ενώ χρειάστηκε η παρέμβαση των ψυχραιμότερων για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.
Ο Πορτογάλος μεσοπεπιθετικός εμφανίστηκε ενοχλημένος από τις φωνές του Ζοσέ Μουρίνιο ο οποίος θεωρούσε ότι ο σούπερ σταρ δεν βοήθησε όσο έπρεπε την ομάδα του και του μιλούσε σε έντονο ύφος κατά τη διάρκεια του αγώνα.
Ο Ισπανός δημοσιογράφος Χουλιάν Αβίλα αναφέρει «Όλα διαδραματίστηκαν στα αποδυτήρια μετά τον αγώνα με την Βαλένθια. Η λεκτική διαμάχη προήλθε από τις συνεχείς φωνές από τον πάγκο στον Κριστιάνο, επειδή δεν ήταν ευχαριστημένος μαζί του ο προπονητής. Ο Μουρίνιο τον κατηγόρησε ότι έχασε πολλές μπάλες και ήθελε να προβάλει τον εαυτό του αντί να βοηθήσει τους συμπαίκτες του».

«Ο Κριστιάνο θεώρησε ότι ο προπονητής ξεπέρασε τα επιτρεπτά όρια και θέλησε να το ξεκαθαρίσει στα αποδυτήρια μετά το παιχνίδι. Η... συζήτηση έλαβε χώρα με δυνατούς διαλόγους και χρειάστηκε να παρέμβουν οι ψυχραιμότεροι» προσθέτει ο αθλητικογράφος. Και προσθέτει ότι χρειάστηκε ακόμη και η παρέμβαση του προέδρου της ομάδας Φλορεντίνο Πέρεθ.

Ωστόσο, τα μέσα ενημέρωσης της Μαδρίτης και ιδιαίτερα εκείνα που πρόσκεινται στη Ρεάλ δεν έχουν δημοσιεύσει κάτι για το περιστατικό.


http://www.iefimerida.gr


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger