E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Το είδαμε κι αυτο!!! Επιστολή κλέφτη στα θύματα του...

Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013


Ένας κλέφτης, μην αντέχοντας τις τύψεις, αποφάσισε έπειτα από 15 ολόκληρα να επιστρέψει τα κλοπιμαία μαζί με μία απολογητική επιστολή. 


Το ζεύγος Riphagen έμεινε με το στόμα ανοιχτό όταν έλαβε το γράμμα μαζί με τις βέρες του γάμου τους που είχαν κλαπεί 15 χρόνια πριν. 

Οι βέρες έκαναν «φτερά» από το σπίτι της οικογένειας Riphagen κατά τη διάρκεια ενός πάρτι που είχε κάνει η 16χρονη κόρη τους, Margot, το 1998. Τώρα, όμως, τα δαχτυλίδια επέστρεψαν στους ιδιοκτήτες του αφού το «χαζό παιδί», όπως χαρακτήρισε ο ίδιος ο κλέφτης τον εαυτό του, αποφάσισε να κάνει επιτελούς το σωστό. 

«Κύριε και κυρία Riphagen, 

Σας γράφω αυτό το γράμμα για να σας ζητήσω συγγνώμη που είχα στην κατοχή μου κάτι που είμαι σίγουρος ότι έχει αξία για εσάς και σας λείπει», έγραψε ο μετανιωμένος κλεφτης, πριν εξηγήσει ότι «βλακωδώς» πήρε τις βέρες από το σπίτι της οικογένειας πολλά χρόνια πριν. 

«Πρόσφατα, βρήκα τις βέρες καθαρίζοντας το σπίτι μου και θέλησα να τις επιστρέψω, μιας και είναι σίγουρο ότι σας λείπουν ιδιαιτέρως» συνέχισε ο κλέφτης. 

«Για ακόμα μια φορά, ζητάω συγγνώμη για τον πόνο και τον πονοκέφαλο που σας προκάλεσα με τις πράξεις μου. Ελπίζω να μπορέσετε να βρείτε τη δύναμη και να με συγχωρήσετε. Σαν ενήλικος, τώρα κατάλαβα πόσο μπορεί να δεθεί κάποιος με τέτοια αντικείμενα. Ειλικρινά μετανιωμένος. Ένα χαζό παιδί που θέλει να ξεπληρώσει το λάθος του», καταλήγει η επιστολή.

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger