E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

ΑΤΥΧΗΜΑ TU-204 Βίντεο-σοκ της συντριβής του αεροσκάφους

Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012


Τέσσερις νεκροί, όλοι μέλη του πληρώματος του αεροσκάφους και τέσσερις τραυματίες επίσης μέλη του πληρώματος είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός του αεροπορικού ατυχήματος στο αεροδρόμιο της Μόσχας. Tο αεροσκάφος Tu-204 ενώ προσγειωνόταν, βγήκε από τον διάδρομο, κόπηκε σε τρία κομμάτια, συνετρίβη σε κοντινό αυτοκινητόδρομο και έπιασε φωτιά. 
Τα συνεργεία διάσωσης βρήκαν αργά το βράδυ του Σαββάτου το μαύρο κουτί του αεροσκάφους που ανήκει στην εταιρία Red Wings του Ρώσου μεγιστάνα Αλεξάντερ Λεμπέντεφ.
«Το αεροσκάφος βρισκόταν σε καλή θέση για την προσγείωση, αλλά για άγνωστο λόγο δεν σταμάτησε στην πίστα του αεροδρομίου» με αποτέλεσμα να συντριβεί στον αυτοκινητόδρομο, δήλωσε ο Αλεξάντερ Νεράντκο, διευθυντής της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Αερομεταφορών.
Το αεροσκάφος επέστρεφε, ευτυχώς, άδειο, μόνο με οκταμελές πλήρωμα, από την Τσεχία.
Το αεροσκάφος κόπηκε σε τρία κομμάτια, με αποτέλεσμα να κλείσει προσωρινά η οδική αρτηρία που συνδέει το Κίεβο με το Βνούκοβο, τρίτο αεροδρόμιο της ρωσικής πρωτεύουσας.
Πηγή των δυνάμεων ασφαλείας δήλωσε πως οι ειδικοί απέκλεισαν το ενδεχόμενο το δυστύχημα να προκλήθηκε από κακοκαιρία ή από λάθος του πιλότου και θεωρούν ως πιθανότερη αιτία κάποιο τεχνικό πρόβλημα.
Όμως ο ίδιος ο Λεμπέντεφ τόνισε χθες πως το αεροσκάφος είχε υποβληθεί πρόσφατα σε έλεγχο.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger