E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

H πρέσβειρα της Αιγύπτου έδειρε αστυνομικούς στο αεροδρόμιο της Λάρνακας!

Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012


Σε έξαλλη κατάσταση φαίνεται πως ήταν η πρέσβειρα της Αιγύπτου στην Κύπρο η οποία χτύπησε αστυνομικούς, οδηγώντας μάλιστα μια γυναίκα στο νοσοκομείο με οίδημα και εκχυμώσεις.
Όπως αναφέρει το newsit.co.cy το περιστατικό σημειώθηκε χθες γύρω στις 5.40 το απόγευμα όταν η πρέσβειρα, Μένχα Μαρούς Μπακούμ θέλησε να συνοδεύσει συγγενείς της μέχρι την αίθουσα αναμονής του αεροδρομίου, κάτι που απαγορεύεται από τους κανόνες ασφαλείας που διέπουν τον διεθνή αερολιμένα Λάρνακας.
Σύμφωνα με την αστυνομία, η γυναίκα αστυνομικός παρά τον ευγενικό τρόπο με τον οποίο υπέδειξε στην πρέσβειρα ότι η παρουσία της εντός της αίθουσας αναμονής απαγορεύεται σύμφωνα με κανονισμούς και οδηγίες του αεροδρομίου, αυτή σήκωσε το χέρι της και τη χαστούκισε στο μάγουλο.
Το μένος της πρέσβειρας φαίνεται να συνεχίστηκε και εναντίον Αρχιλοχία της αστυνομίας στο αεροδρόμιο όπου οδηγήθηκε μετά το περιστατικό με την αστυνομικό. Εκεί η επικεφαλής της αιγυπτιακής διπλωματικής αντιπροσωπείας επιτέθηκε εναντίον του Αρχιλοχία ενώ φέρεται να τον τράβηξε από τα μαλλιά.
Για το περιστατικό ενημερώθηκε ο αρχηγός Αστυνομίας καθώς και το υπουργείο Εξωτερικών.
Σύμφωνα με την σύμβαση της Βιέννης για τις διπλωματικές σχέσεις, μετά από ένα τέτοιο περιστατικό η Κυπριακή Δημοκρατία έχει το δικαίωμα να κηρύξει την επικεφαλής της αιγυπτιακής διπλωματικής αντιπροσωπείας ως απαράδεκτο πρόσωπο (Persona non Grata) και κατά συνέπεια η Αραβική Δημοκρατία της Αιγύπτου έχει την υποχρέωση να την ανακαλέσει παρά την ασυλία που απολαμβάνει.

http://www.koolnews.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger