E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ιστορίες με δασκάλες που ξελόγιασαν μαθητές τους! !!!

Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

Η καθηγήτρια Κέλσι Πέτερσον όχι μόνο έκανε δεσμό με 13χρονο μαθητή της, αλλά αποφάσισε να κάνει μαζί του το μήνα του μέλιτος στο Μεξικό! Όταν οι γoνείς του νεαρού έμαθαν τι συνέβη, την κατήγγειλαν στην Αστυνομία και τελικά κατηγορήθηκε για κακοποίηση και αρπαγή ανηλίκου!

Η Σάντρα Γκέισελ δίδασκε στο σχολείο του Άλμπανι, όταν άρχισε να έρχεται πιο «κοντά» με έναν 16χρονο μαθητή της. Ευτυχώς για την ίδια, η σχέση της με τον 16χρονο δεν αποτελεί ποινικό αδίκημα στο Άλμπανι. Βέβαια, η σχέση αυτή της στέρησε την δουλειά της και μάλλον θα δυσκολευτεί να βρει άλλη…

Η Σάρον Λίντον Ράδερφορντ θεωρείται μάλλον η πιο επικίνδυνη της παρέας. Η ίδια που είχε κάνει σχέσεις ανά περιόδους με τέσσερις μαθητές της, είχε φτάσει στο σημείο να ζητήσει σε έναν από αυτούς να σκοτώσει τον άντρα της! Τελικά η «σταδιοδρομία» της τελείωσε όταν ένας από τους εφήβους αποκάλυψε τη σχέση τους.

Όχι μια αλλά δυο καθηγήτριες από το ίδιο σχολείο της Νέας Υόρκης (James Madison High School), βρέθηκαν στη δύνη ενός σκανδάλου όταν αποκαλύφθηκε πως είχαν σχέση με μαθητές τους. Η αποκάλυψη ξεκίνησε όταν το κορίτσι του ενός αγοριού βρήκε τα ερωτικά μηνύματα της καθηγήτριας και αμέσως τους κατήγγειλε, ενώ παράλληλα ξεκινούσε χιονοστιβάδα αποκαλύψεων

Όχι, οι παράνομες ερωτικές σχέσης μεταξύ καθηγήτριών και μαθητών δεν είναι προνόμιο του εξωτερικού. Πριν λίγο καιρό στη Θεσσαλονίκη ξέσπασε σκάνδαλο όταν καθηγήρια πιάστηκε να κάνει σεξ στις τουαλέτες του σχολείου την ώρα του μαθήματος με μαθητή της. Το ζευγάρι προδόθηκε από τις φωνές της καθηγήτριας που έφταναν μέχρι το προαύλιο.

Στην ίδια πόλη, σε διαφορετική χρονική στιγμή, μια άλλη καθηγήτρια σε νυχτερινό σχολείο έγινε «διάσημη» επειδή έκανε σεξ με 7 μαθητές της ταυτόχρονα μέσα σε τάξη. Το σκάνδαλο αποκαλύφθηκε όταν κάποιος από τους πρωταγωνιστές άρχισε να μοιράζει το βίντεο που είχε τραβήξει με το κινητό του!

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger