E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ανασκόπηση: Οι 10 «τι-είπες-τώρα» ατάκες του 2012

Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012


Αν δεν βάζαμε δίπλα το όνομα, δύσκολα θα πίστευε κανείς πως ειπώθηκαν αυτά από… « επίσημα χείλη». Κι όμως. Από τον Αντώνη Σαμαρά μέχρι τον Πειραιώς Σεραφείμ, και από την «πεολειχία», μέχρι το… «πήδημα της μισής Αθήνας», αυτές είναι οι 10 καλύτερες ατάκες για το 2012.
Από τον Γιώργο Πράτανο 
1. Μητροπολίτης Πειραιώς, Σεραφείμ: «Κατάχρηση της Θεοδότου ελευθερίας η πεολειχία»
Δήλωσε ο πνευματικός ηγέτης και οι πιστοί του ξετύλιξαν τα πανό «Λευτεριά στη Βόρειο Μύκονο»!
2. Αλέξης Τσίπρας: «Το ευρώ δεν είναι φετίχ»
Είπε την τελευταία εβδομάδα πριν τις εκλογές και κάπως έτσι… τις έχασε! Και κάπως έτσι, μείναμε με το ευρώ και χωρίς  φετίχ.
3. Αντώνης Σαμαράς: «Μίλησα ακόμη και με τον Θεό»
Ο πρωθυπουργός θέλοντας να δείξει πως εξάντλησε κάθε διαπραγματευτική δυνατότητα. «Κύκλοι» που πρόσκεινται στον Θεό δεν θέλησαν να πάρουν θέση.
4. Ευάγγελος Βενιζέλος: “Στην έκφραση του κ.Τσίπρα που είπε ότι «έχω ξεφύγει», την οποία έχει πάρει από την γνωστή τηλεοπτική διαφήμιση, η απάντησή μου είναι: «Tragic»!”
Στο ρόλο του «Κίτσου» ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, σε αυτόν της «Τασούλας» ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ… Το μήνυμα του Βενιζέλου στον Τσίπρα ξεκάθαρο! “Στην καρδιά μου βάζω αμπάρες δεν σου κάνω όλες τις χάρες”. 
5. Ευάγγελος Μεϊμαράκης: «Όταν βγάζω το κουστούμι, ξεκινάω πάντα από το παντελόνι»
Ο αδέκαστος Πρόεδρος της Βουλής είναι πάντα έτοιμος για νέες… περιπέτειες!
6. Γιώργος Γερμενής: «…Εγέρθητω»
Το στρατιωτικό πρόσταγμα του… βουλευτή «Καιάδα» στους Έλληνες και ξένους δημοσιογράφους, την ώρα που έμπαινε στην αίθουσα ο επικεφαλής της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος. Ευτυχώς, «δεν έβγαλε κανέναν στον… τάκο»!
7. Παναγιώτης Λαφαζάνης: «Δεν είμαστε έτοιμοι να κυβερνήσουμε»
Δεν πειράζει ρε παιδιά. Μην πιέζεστε. Όταν θα είστε, εδώ γύρω θα είμαστε. Βάλτε μια φωνή, μόνο!
8. Μιχάλης Ταμήλος: «Εάν καθιερωθεί η ημερήσια αποζημίωση (240 ευρώ), όπως συμβαίνει και στο Συμβούλιο της Ευρώπης, τότε δεν θα είχαμε άδειες αίθουσες στο Κοινοβούλιο, όλοι θα έρχονταν για να παρακολουθήσουν και να εισπράξουν τα χρήματά τους»
Ο νέος σταρ του Ελληνικού Κοινοβουλίου προτείνει τρόπους για να «γεμίσει» η Βουλή! Υπάρχει επίσης και η λύση των προσφορών, για παράδειγμα δώρο γραβάτα ή κουπόνι 20 ευρώ σε supermarket ή ένα μπουκάλι στον Ρέμο. Ουρές έξω από τη Βουλή!
 9. Μιχάλης Ταμήλος: «Αντί να ασχολείστε με σοβαρά θέματα οι δημοσιογράφοι και με το τι ψηφίσαμε, ασχολείστε με το αν ξύνουμε τα αρ… μας!»
Ασόβαροι εντελώς κύριε Ταμήλο μας; Τελικά; Τα ξύνετε; Εχμ, ναι, δημοσιογράφος κι εγώ!
10. Πέτρος Τατσόπουλος: «Έχω πηδήξει τη μισή Αθήνα»
Η ατάκα της χρονιάς! «Σιγά τη μεγαλούπολη», θα ήταν η απάντηση της «Σάσας Παπαδήμα», της τηλεοπτικής φίλης της «Χριστίνας» στο σίριαλ «Ντόλτσε Βίτα». Ένα σχήμα λόγου έφτασε να γίνει το talk of the (half fucked) town!

http://www.koolnews.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger