E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

10 εκατομμύρια δολάρια θα πληρώσει (λένε) ο Brad Pitt για να μην δουν τα παιδιά του το sex tape της Angelina

Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012


Αν όσα γράφει το National Enquirer αληθεύουν, το "σκοτεινό" παρελθόν της Jolie επιστρέφει, απειλώντας να καταστρέψει την "καλή" εικόνα που έχτισε με κόπο.


Δέκα εκατομμύρια δολάρια είναι έτοιμος να πληρώσει ο Brad Pitt για να "κουκουλώσει" γυμνές φωτογραφίες της Angelina Jolie αλλά και ένα sex tape που φημολογείται ότι γύρισε στα νεανικά της χρόνια και κάποιος (άγνωστος ποιος) απειλεί ότι θα βγάλει στη δημοσιότητα, σύμφωνα με δημοσίευμα του National Enquirer.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο Brad φοβάται ότι αν βγουν "στη φόρα" οι φωτογραφίες και η επίμαχη κασέτα, θα πληγωθούν συναισθηματικά και ψυχολογικά τα έξι παιδιά τους.


"Είναι αποφασισμένος να προστατεύσει πάση θυσία τη νέα εικόνα που προσπάθησε σκληρά να χτίσει η Angelina: ηθοποιός πρώτης κλάσεως, δοτική μητέρα έξι παιδιών και σταυροφόρος για τα ανθρώπινα δικαιώματα. Και θα κάνει τα πάντα για να αγοράσει αυτές τις φωτογραφίες και το sex tape που λένε ότι υπάρχει", λέει μια ανώνυμη πηγή στο Enquirer.

Μάλιστα το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Pitt προσέλαβε ιδιωτικούς ντετέκτιβ για να ερευνήσουν το παρελθόν της συντρόφου του, οι οποίοι του είπαν ότι ίσως να έχει γυρίσει μια τέτοια ταινία την εποχή που ήταν μπλεγμένη με ναρκωτικά, το 1999 δηλαδή.

"Εκείνη την περίοδο η Angie ήταν τόσο ντοπαρισμένη από τα ναρκωτικά που δεν μπορεί να θυμηθεί τι ακριβώς έκανε", λέει η άγνωστη "πηγή" στο Enquirer.

Το ερώτημα είναι αν όλα όσα αναφέρονται στο δημοσίευμα ισχύουν, αφού η πηγή είναι ανώνυμη και δεν μπορεί να εξακριβωθεί η εγκυρότητα των πληροφοριών. Θα δούμε!

Φωτογραφίες: Getty Images

http://www.cosmo.gr


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger