E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ "Είσαι Χριστιανός στην Σ. Αραβία; Φυλακή γρήγορα!"

Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012


Στη Σαουδική Αραβία απαγορεύεται να γιορτάσεις θρησκευτική εκδήλωση αλλότριας για αυτούς θρησκείας ακόμα και στο σπίτι σου!
Είναι απίστευτα αυτά που συμβαίνουν σε μουσουλμανικές χώρες, στις οποίες επικρατεί ο φανατισμός, ιδίως σε εκείνα με διεφθαρμένους ηγέτες, που παριστάνουν τους πιστούς του Μωάμεθ στους αγράμματους υπηκόους τους.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα, η Σαουδική Αραβία και η είδηση από το al-akhbar.com:
Η θρησκευτική αστυνομία (!) της Σαουδικής Αραβίας συνέλαβε 46 "άπιστους" με την κατηγορία ότι ...γιόρταζαν τα Χριστούγεννα ! Πρόκειται για έναν Ασιάτη διπλωμάτη, ο οποίος οργάνωσε στο σπίτι του μια γιορτή, στην οποία παραβρέθηκαν 41 Χριστιανοί, 2 Σαουδάραβες και δύο Αιγύπτιοι Μουσουλμάνοι.
Το βασίλειο της Σ.Α. απαγορεύει τις δημόσιες γιορτές άλλων θρησκειών, αλλά -όπως λέει το δημοσίευμα- δεν είναι σαφές τι ισχύει για τις ιδιωτικές.
Πάντως, ο θρησκευτικός ηγέτης Sheikh Abdel Aziz bin Abdullah καταδίκασε τις προσκλήσεις σε Χριστουγεννιάτικες γιορτές και γαμήλιες τελετές Χριστιανών.

Οι άνθρωποι είναι για τα δέντρα...
Φυσικά οι "προοδευτικούληδες" της χώρας μας δεν χολοσκάνε για τα δικαιώματα των χριστιανών, και την ελευθερία θρησκευτικής συνείδησης, όταν πρόκειται για ΄χριστιανικά δόγματα. Εάν ομως προσβάλλονταν τίποτα ισλαμιστές ούτε ψίλος στον ...κόρφο μας.
Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger