E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Βρέθηκε η μικρή Μαντλίν στην Αγία Νάπα; - Τι είπε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας

Κυριακή 3 Μαρτίου 2013


Το μικρό  κορίτσι που η εξαφάνισή του συγκλόνισε την υφήλιο, ισχυρίστηκε ότι είδε στην Κύπρο διαχειριστής διαμερίματος στην Αγία Νάπα, ο οποίος έδωσε πληροφορίες και κατάθεση στην αστυνομία.

Ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος όπου διέμενε το ζευγάρι Βρετανών, απουσιάζει στο εξωτερικό και ο διαχειριστής του διαμερίσματος υποστηρίζει ότι είδε μαζί τους τη μικρή Μαντλίν, η οποία  μάλιστα είχε και παράξενη συμπεριφορά. Η μικρή Μαντλίν εξαφανίστηκε στις 3 Μαΐου του 2007 στο πορτογαλικό θέρετρο Praia De Luz, όπου έκανε διακοπές με τους γονείς της. 

Η μικρή Μαντλίν διέμενε σε διαμέρισμα με την οικογένεια Βρετανών που είχε ακόμα δύο παιδιά. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το κοριτσάκι δεν έμοιαζε με κανένα από τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας και  ο διαχειριστής του διαμερίσματος που είχε δει φωτογραφίες στο διαδίκτυο την αναγνώρισε από το χαρακτηριστικό σημάδι στην κόρη του δεξιού ματιού.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας Ανδρέα Αγγελίδη το ζεύγος των Βρετανών "αναχώρησε από το διαμέρισμα και πήραν μαζί τους οικιακά σκεύη και γι αυτό διερευνάται υπόθεση εναντίον του ζεύγους, κλοπή από ενοικιαστού. Η καταγγελία έγινε από αντιπρόσωπο του ιδιοκτήτη ο οποίος δεν διαμένει στην Κύπρο. Να αναφέρουμε ότι για το ζεύγος έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης και καταζητείται για το αδίκημα της κλοπής από ενοικιαστού. Έγιναν διάφορες έρευνες, δεν έχουν εντοπιστεί. Διερευνάται σοβαρά το ενδεχόμενο να έχουν αναχωρήσει στο εξωτερικό. Για το γεγονός έχει ενημερωθεί η Ιντερπόλ. Παράλληλα, οι έρευνες στην Κύπρο συνεχίζονται, όχι μόνο στην Αγία Νάπα, αλλά και σε άλλες Επαρχίες, με βάση τα στοιχεία τα οποία κατέχουμε, για τυχών πληροφορίες ή και μαρτυρίες για εντοπισμό της ελλείπουσας.". -

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger