E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Άραβες δίνουν 1,7 δισεκατομμύρια ευρώ για την αγορά της Άρσεναλ!

Κυριακή 3 Μαρτίου 2013



Μία αστρονομική πρόταση φέρεται να ετοιμάζει ένα επενδυτικό γκρουπ από τη Μέση Ανατολή. Σύμφωνα με τη SUN, οι επενδυτές –μεταξύ των οποίων βρίσκονται οικονομικοί κολοσσοί από το Κατάρ και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα- έχουν ξεκινήσει τις διεργασίες για τη σύσταση της πρότασής τους για την αγορά της Άρσεναλ, ύψους 1,7 δισεκατομμυρίων ευρώ, εδώ και τέσσερις μήνες.
Οι Άραβες πρόκειται να κάνουν τη μεγάλη κίνηση, έτσι ώστε να προσεγγίσουν τον μεγαλομέτοχο της λονδρέζικης ομάδας, Σταν Κροένκε, τις προσεχείς εβδομάδες, και στόχος τους είναι να καθιερώσουν την Άρσεναλ στην κορυφή του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.
Οι επενδυτές σκοπεύουν να προσφέρουν στον Κροένκε το ποσό των 23.000 ευρώ για κάθε μετοχή, από το 66.64% που κατέχει στους «Gunners» ο Αμερικανός μεγαλομέτοχος.Με απλά μαθηματικά, η πρόταση αυτή αντιστοιχεί με 957 εκατομμύρια ευρώ στον Κροένκε, κάτι που θα του προσφέρει κέρδη περίπου 403 εκατομμυρίων!
Σταν Κροένκε
Εφόσον ο Αμερικανός δεχθεί, οι Άραβες θα προχωρήσουν στην προσφορά του ίδιου ποσού, για τις μετοχές του έτερου μετόχου της Άρσεναλ, Άλισερ Ουσμάνοφ, ο οποίος κατέχει το 29.11% των μετοχών. Το γκρουπ επιθυμεί την ολοκληρωτική ανάληψη των μετοχών των Λονδρέζων, αν και θεωρούν πως μπορούν να συμβιβαστούν και στην ιδέα της μη αγοράς των μετοχών από τον κ. Ουσμάνοφ.
Σαν να μην έφταναν αυτά, οι Άραβες έχουν ως προτεραιότητα την εκκαθάριση των χρεών της αγγλικής ομάδας, που ανέρχονται στα 288 εκατομμύρια ευρώ, να θέσουν ξεχωριστά χρήματα στην άκρη που θα προορίζονται αποκλειστικά για μεταγραφές, καθώς και να σταματήσει το ξεπούλημα των αστέρων της ομάδας.
Μία πηγή της SunSport δήλωσε: «Υπάρχουν σοβαροί επενδυτές με πολλά λεφτά. Δεν έχουν έρθει για να παίξουν. Ο Κροένκε οφείλει να καταλάβει πως ήρθε η ώρα να αποχωρήσει».


http://www.koolnews.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger