E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Ο Πιστόριους είναι τρελός με τα όπλα και ονειρευόταν να πυροβολήσει ληστή στο σπίτι του!

Κυριακή 3 Μαρτίου 2013



Ο Όσκαρ Πιστόριους ονειρευόταν τη στιγμή που θα έπιανε ένα γεμάτο όπλο και θα πυροβολούσε εν ψυχρώ έναν ληστή στο σπίτι του, σύμφωνα με νέες σοκαριστικές πληροφορίες.
Ο Αμερικανός συγγραφέας, Μάικλ Σοκολόβε, δήλωσε στη DailyMail πως είχε περάσει αρκετό χρόνο παρέα με τον Blade Runner στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου και πως του είχε προκαλέσει τρομερή εντύπωση η «ψύχωση που είχε με τα όπλα». Ο Νοτιοαφρικανός Παραολυμπιονίκης του εξιστορούσε πως ονειρευόταν να αρπάξει ένα βράδυ το γεμάτο όπλο του και να κατέβει κάτω, έτοιμος να πυροβολήσει κάποιον ληστή που θα έκανε το λάθος να μπει σπίτι του!
Ύστερα, ο Πιστόριους έδειξε το όπλο του, το οποίο φύλασσε σε ένα ξύλινο κουτί, «σχεδόν σαν ένα κόσμημα», στον Σοκολόβε. Ο συγγραφέας χαρακτηριστικά δήλωσε: «Ο Όσκαρ αγαπούσε πολύ το ημιαυτόματο όπλο του. Του ήταν πολύ σημαντικό. Πολλές φορές ένιωθε ευάλωτος, ακόμα και στο ίδιο του το σπίτι, και γνωρίζοντας πως το όπλο του βρισκόταν δίπλα στο κρεβάτι του συνεχώς τον έκανε να αισθάνεται πολύ πιο ήρεμος. Ποτέ δεν περίμενα να κάνει κακό σε κάποιον άλλον. Ήταν πολύ ευγενικός με τους ανθρώπους».

http://www.koolnews.gr


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger