E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

Άγριο συζυγικό έγκλημα πίσω από τον θάνατο των Ελλήνων στο Λονδίνο

Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013



Συγκλονιστική τροπή παίρνει η υπόθεση του θανάτου δύο ηλικιωμένων Ελλήνων στο Λονδίνο οι οποίοι κάηκαν και βρέθηκαν νεκροί στο διαμέρισμά τους.
Μετά τις έρευνες της πυροσβεστικής αλλά και της αστυνομίας που έσπευσαν στο σημείο προέκυψε πως πίσω από το περιστατικό υπάρχει ένα άγριο έγκλημα. Όπως έγινε γνωστό, ο Αργύρης Σιώκος, 70 ετών, δολοφόνησε με μαχαίρι την 80χρονη Χλόη Σιώκου και στην συνέχεια έβαλε φωτιά στο διαμέρισμα προκειμένου να καούν και οι δύο.
Το σενάριο αυτό ενισχύει ο εντοπισμός ενός άδειου πλαστικού μπιτονιού, το περιεχόμενο του οποίου φαίνεται πως περιέχυσε στο σπίτι, βάζοντας του στην συνέχεια φωτιά. Εξάλλου όπως δημοσιεύει το sigmalive.com, σύμφωνα με το αποτέλεσμα της νεκροψίας , αιτία θανάτου της άτυχης ε/κ φαίνεται πως ήταν οι μαχαιριές που δέχθηκε στο σώμα της. Όσο για τον σύζυγο της, φαίνεται πως απανθρακώθηκε από την πυρκαγιά.
Πάντως, παρόλο που οι περίοικοι δεν είχαν αντιληφθεί οποιεσδήποτε προστριβές μεταξύ του ζευγαριού, ο  διαχωρισμός του σπιτιού σε δύο πατώματα, όπως εντοπίστηκε από την αστυνομία, καταδεικνύει ότι οι δυο τους δεν ζούσαν μαζί.
Υπενθυμίζεται ότι η πυρκαγιά ξέσπασε στο σπίτι στις 6 το πρωί της Τρίτης και τέθηκε υπό έλεγχο 2 ώρες αργότερα.  Η άτυχη γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή στην κουζίνα του σπιτιού και ο σύζυγος της σε δωμάτιο του πρώτου ορόφου.

http://www.koolnews.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger