E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

To αηδιαστικό ριάλιτι για την Κέρκυρα ξεκινά νέα γυρίσματα στο νησί

Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013


Αγνοώντας τις έντονες αντιδράσεις του κοινού -και των τοπικών παραγόντων στην Κέρκυρα- οι υπεύθυνοι του Channel 4 αποφάσισαν να εγκρίνουν τα γυρίσματα και δεύτερης σεζόν για το ριάλιτι What Happens in Kavos.
«Έχουμε δημιουργήσει ένα σόου που είναι ταυτόχρονα ενδιαφέρον και κλασάτο». Αυτό δήλωσε -χωρίς ίχνος ειρωνείας ή αυτογνωσίας- ο υπεύθυνος της εταιρίας παραγωγής Dragonfly που είναι υπεύθυνη για το What Happens in Kavos.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του καναλιού η δεύτερη σεζόν, τα γυρίσματα της οποίας θα γίνουν αυτό το καλοκαίρι στην Κέρκυρα, θα προσπαθήσουν να εισχωρήσουν ακόμη πιο βαθιά στις ζωές των παραθεριστών και των υπαλλήλων του πανηδονιστικού αυτού resort.
Κάτι που προκαλεί εντύπωση καθώς στα τρια επεισόδια της πρώτης σεζόν το κοινό είχε την «χαρά» να απολαύσει ουροποσίες, σπασμένα πέη και μητέρες να κάνουν όργια μαζί με τις κόρες τους.
Η αλήθεια είναι ότι παρά το τσουνάμι κακής δημοσιότητας η συγκεκριμένη απόφαση ήταν κάτι πάνω από δεδομένη, από την στιγμή που τα πρώτα δυο επεισόδιο της σειράς συγκέντρωσαν το «ενδιαφέρον» 2,2 εκ. τηλεθεατών κατά μέσο όρο.



http://www.iefimerida.gr

Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger