E-mail επικοινωνίας: kanapedatosblogspot@yahoo.gr

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ! Στο χέρι του μεγαλώνει η μύτη που έχασε ..

Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013



Ένας 53χρονος Βρετανός που έχασε τη μύτη του εξαιτίας καρκίνου του δέρματος, πρόκειται σύντομα να αποκτήσει μια καινούρια, η οποία ήδη αναπτύσσεται πάνω στο μπράτσο του με τη βοήθεια δικών του βλαστοκυττάρων.


Σύμφωνα με "ΤΑ ΝΕΑ", το πρωτοποριακό εγχείρημα -που ακόμα δεν έχει επίσημα επιβεβαιωθεί- πραγματοποιούν επιστήμονες του University College του Λονδίνου, με επικεφαλής τον καθηγητή αναγεννητικής ιατρικής Άλεξ Σεϊφαλιάν, σύμφωνα με τις βρετανικές εφημερίδες Independent και Telegraph. Οι ερευνητές διαβεβαιώνουν ότι η νέα μύτη θα μοιάζει ακριβώς ίδια με την προηγούμενη και αισιοδοξούν ότι μπορεί να έχει σε ένα βαθμό και την αίσθηση της όσφρησης.

Είναι η πρώτη φορά που επιχειρείται να αναπτυχθεί μια νέα μύτη τελείως από το μηδέν και, αν πετύχει, τότε στο μέλλον η θεραπεία θα μπορεί να εφαρμοστεί σε θύματα τροχαίων, τραυματίες πολέμων κ.ά.

Μετά από τρεις μήνες, η μύτη θα είναι έτοιμη να αφαιρεθεί και χειρουργικά να προσκολληθεί στο πρόσωπο του άνδρα, ενώ το μπράτσο θα επιστρέψει στην κανονική κατάστασή του με τα κατάλληλα ράμματα.




thestival.gr


Share this article :

0 σχόλια:

Speak up your mind

Tell us what you're thinking... !

Φιλικες σελιδες

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Καναπεδάτος - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Inspired by Sportapolis Shape5.com
Proudly powered by Blogger